Importanța anvelopelor auto

Atunci când cumpără un vehicul uzat, majoritatea oamenilor sunt preocupați de găsirea unei anumite mărci sau model, stilul masinii, pachetul de performanță, facilitățile sau chiar culoarea. Unul dintre lucrurile pe care cumpărătorii nu le pot alege sunt  anvelopele vehiculului. În timp ce anvelopele nu ar putea fi printre primele lucruri în mintea dvs. atunci când cumpărați un vehicul, probabil ar trebui să fie. În timp ce anvelopele tind să fie trecute cu vederea, ele sunt, fără îndoială, cea mai importantă componentă a vehiculului dvs. La urma urmei, anvelopele sunt cele ce vă permit ș vehiculul dvs. să se circule pe drum.69114.png

Funcțiile principale ale pneurilor unui vehicul includ susținerea încărcăturii vehiculului, transmiterea forțelor de tracțiune și frânare pe suprafața drumului, absorbția șocurilor rutiere și schimbarea și menținerea direcției de deplasare. Pentru a vă asigura că aceste funcții sunt îndeplinite în mod corespunzător, aveți anumite lucruri importante pentru a inspecta periodic fiecare dintre anvelopele vehiculului, inclusiv adâncimea benzii de rulare a anvelopei, uzura, presiunea aerului și eventualele deteriorări sau semne de deteriorare.

Arhitectura profilului pentru o anvelopă performanta Debica. Apa se acumulează pe șosea în condiții umede. Anvelopele au nevoie de stabilitate pentru o mai bună tracțiune în aceste condiții dure. Canelurile de pe anvelopele tale lucrează pentru a scurge apa de pe suprafața anvelopelor atunci când drumul este umed. Dacă suprafața de rulare a anvelopei nu este la adâncimea corespunzătoare, poate deveni dificilă evacuarea unei cantități suficiente de apă de sub anvelope, crescând astfel posibilitatea de a pierde controlul asupra autovehiculului. Atunci când un autovehicul circula prea repede sau benzile de rulare a anvelopei nu pot să canalizeze suficientă apă din sub pneu, ar putea apărea acvaplantarea. acvaoplanarea este atunci când anvelopele autovehiculului își pierd contactul cu șoseaua și se deplasează într-un strat subțire de apă, provocând pierderea controlului asupra autovehiculului.

Este posibil să observați că anumite zone ale anvelopei dvs., sau chiar unul sau două dintre anvelopele dvs., pot avea o uzură mai mare decât altele. Uzura necorespunzătoare a pneurilor poate fi rezultatul unei varietăți de cauze, inclusiv anvelopele sub sau prea mult umflate, uzura marginii interioare sau exterioare datorită alinierii necorespunzătoare a roților.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.