Ce anvelope cu directie de rotatie de pe piata sunt mai avantajoase

Din ofertele producatorilor si distribuitorilor nu lipsesc anvelopele cu directie de rotatie, acest tip de protector fiind foarte popular. Particularitatea o constituie directia de rotatie stabilita de catre fabricant.
Se poate remarca cu usurinta ca anvelopele cu directie de rotatie sunt prevazute cu un protector in forma literei „V”. Marele atu al acestui tip de cauciucuri consta in drenarea optima a apei, o reactie deosebita la acceleratie si in caz de oprire brusca a vehiculului.
Majoritar, regasim aceste anvelope in componenta autoturismelor sportive, care se bazeaza pe un motor puternic. Sunt prezente in toate clasele: de buget, inalta si medie.
Daca esti in cautarea unor pneuri capabile sa ofere o protectie sporita impotriva pericolului acvaplanarii si esti proprietarul/a unui autoturism puternic, cu ajutorul unor anvelope cu directie de rotatie poti obtine performantele dorite, fara efort. Conditiile de siguranta sunt sporite prin aderenta crescuta atat pe suprafetele umede, cat si pe cele uscate. Asadar, iti poti echipa vehiculul, in mod avantajos, cu anvelope Goodyear Eagle GSD 3, Vredestein Sportrac 3 sau poti opta pentru anvelope ieftine Fulda Carat Progresso.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.