Este o acoperire verde potrivita pentru mine?

Este o acoperire verde potrivita pentru mine?

Un acoperiș rezistent verde este, din punct de vedere ecologic, un lucru minunat și simplu de făcut. Înlocuiește ecologia pe care se află noua casă, înlocuind astfel habitatul pe care îl ia o casă. Folosit pe un acoperiș întreg, un acoperiș verde va reprezenta singura influență de proiectare imperfectă asupra casei, precum și o influență asupra construcției, chiar până la fundații.poza-1_1_4.jpg

Dar acoperișurile verzi nu trebuie neapărat să fie aplicate pe întregul acoperiș sau chiar în casă. Dacă acoperișul este accesibil, având doar o secțiune plantată este plăcută din punct de vedere vizual și un pas în direcția cea bună. Alternativ, instalați un acoperiș verde pe un magazin sau un garaj existent sau instalați un sistem extins pe o extensie cu acoperiș plat.

Sistemul potrivit utilizat în locul potrivit nu are niciun dezavantaj. Deci, o întrebare mai bună, poate, este ce sistem de acoperiș verde este cel mai bun pentru proiectul tău?

Acoperișurile extinse  utilizează ierburi cu creștere joasă, mușchi și sedum. O opțiune intensă care prezintă opțiunea cea mai asemănătoare cu iarba vizuală. Acoperișurile de luncă  cresc flori și ierburi pentru a promova biodiversitatea.

Sistemele intensive și acoperișurile de luncă trebuie să fie proiectate în așa fel încât acestea să fie grele, iar structura de susținere să fie proiectată pentru a transporta greutatea. Acoperișurile extinse și semi-extinse sunt mai puțin o problemă. Acestea oferă mai puțină retenție de apă și izolare, dar sunt mai ușor de instalat și de menținut.

Sistemele intensive mai groase sunt într-adevăr pentru aplicații specializate – clădiri care doresc să facă această declarație mare despre acreditările lor ecologice. Orice mediu de cultivare va atrage alte specii – asta este un punct de vedere – și întreținerea va rămâne probabil o problemă indiferent de sistemul pe care îl instalați, dar sistemele extinse mai subțiri sunt, în general, alegerea potrivită pentru majoritatea situațiilor interne. Ei au încă nevoie de izolație convențională, iar scurgerea apei de ploaie va trebui să fie tratată, dar acestea oferă beneficii ecologice bune, sunt mai ieftine de instalat, mai ușor de întreținut și au un bun efect vizual. Într-o magazie sau într-un garaj fac un punct de discuție excelent.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.