„Let’s make PSD great again”…noul slogan al PSD.

„Let’s make PSD great again”…noul slogan al PSD.
1. Atunci cand alegi un slogan trebuie sa constientizezi care este publicul tau tinta. Un americanism, fie el imprumutat de la Donald Trump, probabil nu este cea mai buna alegere pentru electoratul PSD.
2. Atunci cand propui un slogat, trebuie sa te intrebi inainte daca poti sa duci la indeplinire obiectivul respectiv. Cu Viorica Dancila presedinte PSD, sloganul maxim al PSD poate sa fie: „Da Doamne, ca la anul pe vremea asta sa mai facem pragul electoral.” Daca iti propui un slogan ca cel propus acum de PSD, este cazul in primul rand sa iti alegi un presedinte de partid adevarat. Optiuni exista si ma gandesc aici la Serban Nicolae, Liviu Plesoianu si de perspectiva chiar Mihnea Nastase.
3. Daca cei din PSD vor sa devina mari si iubiti de populatie…din nou, dupa ce isi aleg un presedinte adevarat, sa bage la cap fiecare sef, sefut, lider, liderut, inclusiv femeia de serviciu din Kiseleff urmatoarea treaba: “Aproape de oameni, impreuna cu ei”...daca nu stiu cum se face, sa caute cu atentie in sediul din Kiseleff, poate gasesc bibliografie de unde sa se inspire.
Sa auzim de bine!

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.