Importanta anvelopelor auto

Importanta anvelopelor auto

 

Anvelopele dvs. afectează foarte mult felul în care accelerează mașina, modul in care ia curbele și capacitatea de a frâna. Atât de mulți oameni par să creadă că evaluările de impact sunt singura măsură de siguranță, dar dacă direcția, frânele și anvelopele își fac treaba, nu trebuie să folosiți niciodată  airbagurile sau asigurarea.

 

Fiecare mașină trebuie echipată cu un anume tip de anvelopă cu o anumită viteză maxima și o capacitate de încărcare adecvata. Dupa ce aceste caracteristici sunt ineplinite, puteți vorbi despre preferințele dvs. dar nu inainte e a va asigura că obțineți o anvelopă care satisface aceste nevoi.

 

Anvelopele de iarnă Goodyear ug8  nu sunt doar mai bune în zăpadă, sunt mai bune atunci când este rece.

Mulți oameni le numesc anvelope de zăpadă, dar specialistii ne asigura că  ele sunt anvelope de iarnă, nu sunt doar pentru zăpadă, iar anvelopele de iarnă au compuși diferiti ai benzii de rulare, proiectați să rămână mai flexibili în timpul temperaturilor mai reci.

De asemenea, dacă vă uitați la modelul benzii de rulare a anvelopei de iarnă, veți observa că are mai multe caneluri tăiate în suprafața anvelopei care sunt proiectate să arunce apa de sub anvelopa și sa o imprastie.

 

Anvelopele de iarnă nu sunt destinate să patrunda mai mult in zăpadă decât anvelopele all-season.

Aceasta este o idee greșită pe care aș vrea să o abordam: concepția comună este că anvelopele de iarnă ar trebui să calce mai mult zăpada.

De asemenea, când presiunea este aplicată pe gheață, ea se transformă în apă, deci avem un compus poros compus din mai multe celule care scufundă această apă.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.