PNRR/ Valul Renovarii ajunge si la Calarasi.

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 11 noi contracte finanțate prin Componenta 5 – Valul renovării din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Contractele încheiate între autorități publice locale și #MDLPA vizează renovarea integrată și creșterea eficienței energetice a unor clădiri publice, iar valoarea totală a acestora este de 111.347.880,92 lei.

Aceste contracte li se alătură celorlalte 17 finanțate din #PNRR și care au fost semnate de Ministerul Dezvoltării pentru eficientizarea energetică și reabilitarea unor clădiri, respectiv celor 11 contracte pentru elaborarea unor planuri de amenajare a teritoriului”, a subliniat ministrul dezvoltării.

Din cele 11  contracte 2 sunt în Județul Călărași :

1. Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligenta a energiei la Scoala nr.2 Colegiul economic Călărași în sumane de 7.038 097.20 lei. Proict gestionat de Primaria Municipiului Călărași

2. Documente de avizare ( DALI) , expertiza , audit energeticpentru reabilitarea energetica a cladiri Scoli Gimnaziale speciale nr.1 din Călărași, în suma de 6255186.20 lei. Proiect gestionat de CJ. Calarasi.

Publicitate

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.