PNRR/ Valul Renovarii ajunge si la Calarasi.

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 11 noi contracte finanțate prin Componenta 5 – Valul renovării din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Contractele încheiate între autorități publice locale și #MDLPA vizează renovarea integrată și creșterea eficienței energetice a unor clădiri publice, iar valoarea totală a acestora este de 111.347.880,92 lei.

Aceste contracte li se alătură celorlalte 17 finanțate din #PNRR și care au fost semnate de Ministerul Dezvoltării pentru eficientizarea energetică și reabilitarea unor clădiri, respectiv celor 11 contracte pentru elaborarea unor planuri de amenajare a teritoriului”, a subliniat ministrul dezvoltării.

Din cele 11  contracte 2 sunt în Județul Călărași :

1. Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligenta a energiei la Scoala nr.2 Colegiul economic Călărași în sumane de 7.038 097.20 lei. Proict gestionat de Primaria Municipiului Călărași

2. Documente de avizare ( DALI) , expertiza , audit energeticpentru reabilitarea energetica a cladiri Scoli Gimnaziale speciale nr.1 din Călărași, în suma de 6255186.20 lei. Proiect gestionat de CJ. Calarasi.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.