CNI a predat beneficiarilor 5 investitii

5 investitii noi predate beneficiarilor!

Săptămâna trecută, CNI a recepționat și predat către beneficiari 5 obiective noi de investiții cu o valoare totală de peste 52 de milioane de lei!

4 dintre cele 5 obiective sunt săli de sport care vor putea fi utilizate de copii, și nu numai, atât pentru derularea orelor de educație fizică cât și pentru competiții locale. Acestea au fost realizate în localitățile Spermezeu (jud. Bistrița Năsăud), Mihăești și Vlădești (jud. Vâlcea) și Cizer (jud. Sălaj).

O altă investiție predată beneficiarului săptămâna trecută este Centrul de screening și diagnostic în bolile oncologice din mun. Iași. Investiția se adresează populației fără simptomatologie, în vederea diagnosticării precoce a unor tumori. Proiectul beneficiază și de un centru de imagistică (2 module computer tomograf, 2 module investigație radiologică, 1 modul rezonanță magnetică, 2 module mamografie, 1 modul ecografie senologică).

Finanțarea obiectivelor de investiții a fost asigurată de @Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Publicitate

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.