Calarasi. A 6-a editie Baja 555 Motorsport Romania

Spectacol și adrenalină, la Călărași!

În weekend-ul 29-31 iulie, se va desfășura, la Călărași, competiția internațională de rally raid Baja 555 România.

Organizat de ACS Baja 500 Motosport, evenimentul rally raid se regăsește în calendarul competițional al Federației Române de Automobilism Sportiv, al Federației de Motociclism, contează atât pentru East European Tout Terrain Series, cât și pentru Campionatul Internațional ACSI Motorsport.

Prin eforturile organizatorilor și ale autorităților locale din județul Călărași, Baja 555 România, ajunsă la a 6-a ediție, va reuni la start echipaje din România, Italia, Bulgaria, Turcia, Cehia, Serbia, Republica Molodova și Emiratele Arabe, cei mai mulți dintre sportivii străini având în palmares prezențe la campionate mondiale și la compețiții de rally raid precum Dakar, Africa Eco Race, Breslau Polonia.

Întinsă pe 555 de kilometri, care vor fi parcurși de concurenți într-o singură zi, după modelul Dakar, cursa Baja 555 România se anunță pe cât de rapidă, pe atât de dificilă, traseul urmând să cuprindă drumuri pe câmpii și sol acoperit cu nisip.

Dragi călărășeni, vă invităm vineri, 29 iulie, să vedeți aceste mașini puternice în acțiune la prologul competiției care se va desfășura pe terenul situat în complexul H2O (lângă grădina Zoologică).

Veți avea parte de un spectacol cu mașini de top pregătite la cel mai înalt nivel și bineînțeles cu piloți profesioniști încărcați cu multă adrenalină.

La linia de start vor fi prezente 50 de echipaje din toate categoriile care pot participa la cursele de rally raid: auto, moto, utv, atv .

Vă așteptăm!

Sursa :Primaria Municipiului Călărași

Publicitate

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.