Impreună pentru un oraș mai curat!

Impreună pentru un oraș mai curat!
Cea mai de amploare acțiune de igienizare a Sloboziei, demarată la inițiativa domnului primar Dragoș Soare, a acoperit mare parte din Slobozia și a avut ca scop atât curățenia orașului, cât și tragerea unui semnal de alarmă despre necesitatea păstrării unui mediu curat și sănătos pentru noi toți.
Astăzi vremea a ținut cu noi, iar în cele aproximativ 4 ore, cele 4 echipe de voluntari din cadrul Primăriei, cât și a instituțiilor subordonate, au reușit să strângă zeci de saci de deșeuri.Ar putea fi o imagine cu copac şi în aer liber
Ulterior, o echipă din cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public a procedat la colectarea sacilor cu deșeuri ce au fost depozitați în punctele stabilite. În final, containerul pregatit de DADP (cel mai mare găsit) a fost insuficient pentru a colecta cantitatea uriașă de gunoaie aruncate pe domeniul public.
Cele 4 echipe au fost coordonate de către domnii viceprimari, Gabriel Mușat și Gigi Manea, administratorul public, Gabriel Olteniceanu și consilierul primarului, Ciprian Bocioagă și au participat aproape 350 de persoane din cadrul primăriei și al instituțiilor subordonate, consilieri locali, dar și voluntari care ni s-au alăturat.Ar putea fi o imagine cu în aer liber şi copac
Considerăm că am atins obiectivul acestei campanii, dar munca noastră nu se oprește aici. Fiecare cetățean trebuie să înțeleagă că acest efort a fost în zadar în cazul în care se va continua cu aruncatul deșeurilor (sticle, țigări, doze de suc, ambalaje din plastic și aluminium, etc).
Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături! Noi ne vom continua treaba pentru menținerea curățeniei, gestionarea mai bună a deșeurilor și sancționarea celor care arunca și depozitează gunoiul necorespunzător!

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.