Florin Brisan- fost presedinte Afc Dunarea Calarasi, trimis in judecata pentru delapidare

Mana dreapta a presedintelui Consiliului judetean Calarasi, Brisan Florentin, cel care executa intocmai si la timp ordinele, este trimis in judecata pentru spalare de bani si delapidare. Azi, avem dovada ca ce s-a intamplat la Afc Dunarea Calarasi si ce se intampla acum cu sportul calarasean, ajuns pe mana unor indivizi pusi pe capatuire ( Iliuta, Dulce, Grama, Dragu) nu sunt speculatii.

Ani de zile trompeta lui Iliuta, Eduard Grama, fost condamnat penal, pus director de dezvoltare , la Consiliul Judetean Calarasi, arata cu degetul spre Viorel Ivanciu, si Costica Stefan si fostul primar-decedat Daniel Stefan Dragulin. „Cum ar spune un batran: Hotul striga hotii”

Ce se intampla azi, in sportul calarasean: desfiintarea echipei de fotbal in sala- Dunarea Calarasi, si falimentarea clubului de handbal sunt incercari disperate de a acoperi datorii de 6 milioane lei, la clubul de fotbal. In aceasta „aventura financiara” este partas, azi, si Primarul Municipiului Calarasi #MariusDulce, alaturi de viceprimarul cu diploma falsa de economist #NicolaeDragu…prin transferul unor sume destinate clubului de handbal si fotbal in sala, catre Afc Dunarea Calarasi. Operatiune care nu are aprobarea Consiliului Local, dar facuta la presiunea noului administrator publi8c nimeni altul decat Eduard Grama, transferat de la Consiliul Judetean Calarasi, la Primaria Calarasi, binenteles de creierul intregi operatiuni Vasile Iliuta!

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.