Marius Dulce- Dragu Nicolae- Vasile Iliuta- Eduard Grama – groparii sportului calarasean

La nici 3 luni de la preluarea mandatelor #MariusDulce , #DraguNicolae , consilieri locali PSD-PMP, si administratorul public #EduardGrama, risca sa bage Primaria Municipiului Calarasi, în faliment.
Încăpățânarea, orgoliile marunte, prostia, lipsa de educatie și incompetenta au făcut casa buna cu hoția.
Dacă Tribunalul Călărași va da curs cereri de faliment- Ahc Dunarea Călărași din 17 decembrie, Consiliul local Călărași, proprietar al clubului, care este citat în proces, ca debitor, va trebui sa plateasca cu vârf și îndesat salariile sportivilor, care au inițiat demersul plus despagubirile stabilite de instanță.
Refuzul de a plăti salariile și celor de la Afc Dunărea Călărași și celor de la Futsal Club Dunărea Călărași ) club desfiintat prin decizia primarului Marius Dulce si a presedintelui Consiliului Judetean Calarasi), va crea anul viitor o gaura imensa în bugetul local, punând în pericol funcționarea primariei.
Asta au reușit golani votați de calaraseni. Nimeni din media locala nu sufla o vorba despre situația dezastruoasa pe care au creat-o in primarie javrele astea. Stau precum rahatul în iarba.. .
PS. Urmeaza demiterea presedintelui CSM Calarasi – Dumitru Chirila! Daca nu vor reusi sa-l indeparteze, clubul va urma aceeasi procedura ca si cele de futsal si handbal.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.