Articole pentru extensia unghiilor

 

snb-dispozitiv-lampa-mini-uv-led-6w

Extensiile unghiilor artificiale sunt aplicate peste unghiile naturale. Ele oferă o acoperire protectoare pentru unghii și se pot extinde dincolo de marginea liberă a unghiului natural pentru a adăuga o lungime. Acestea sunt în general clasificate în trei categorii: (1) sisteme lichide / pulberi, denumite în mod obișnuit acrilici; (2) sisteme cu întărire ușoară, denumite în mod obișnuit geluri; și (3) prelungiri. Aceste sisteme ar trebui aplicate de către profesioniștii de unghii bine pregătiți care știu cum să pregătească paturile de unghii, să mențină unghiul artificial și să înțeleagă tehnicile de îndepărtare adecvate și sigure. Sistem acrilic lichid / pudră si sistemul acrilic lichid / pulbere conțin două componente, un monomer acrilic lichid și o pulbere acrilică solidă. Monomerul lichid este un amestec de monomeri de metacrilat și aditivi speciali, de ex. un amine „catalizator”, pentru a accelera întărirea. Porțiunea de pulbere solidă este realizată din polimeri de metacrilat, coloranți și un „inițiator”, care inițiază procesul de întărire. Suspensia care rezultă din amestecarea pulberii și a lichidului este aplicată la unghiul natural pre-curățat și pregătit corespunzător. După întărire, se folosește un fișier abraziv pentru a forma unghiul artificial la lungimea și forma dorită. 

Îndepărtarea unghiilor naturale înainte de aplicare cu ingrediente care favorizează aderența este adesea esențială pentru uzura longevității. Ingredientele folosite sunt sigure atunci când serviciul de aplicare este realizat de un profesionist instruit. Trebuie avut grijă să se evite contactul direct cu pielea, datorită potențialului de sensibilizare a pielii la unele componente. Întrerupeți utilizarea imediat dacă apare iritația pielii. 

Sistemele cu întărire ușoară 

Un sistem cu întărire ușoară este un gel vâscos care se usuca sub lampă UV SNB. Sistemele tratate cu UV sunt similare în multe privințe cu sisteme lichide / pulberi, dar conțin ingrediente pe bază de oligomeri cum ar fi acrilat de poliuretan sau metacrilați și un inițiator sensibil la lumină UV (fotoinator). Ingredientele sunt sigure când aplicația este realizată de un profesionist instruit. 

Wraps 

Wraps sunt un sistem cu trei componente care constă dintr-un material de înfășurare, realizat, de obicei, din țesătură, fibră de sticlă sau hârtie, un adeziv cianoacrilat și un catalizator amină pentru accelerarea întăririi. Sistemul de înfășurare este conceput pentru a oferi o rezistență unghiilor naturale. Tratarea adezivului este grăbit de către accelerator. Acest sistem este utilizat numai pentru suprapuneri, nu pentru extensii de unghii. Ingredientele sunt sigure, așa cum sunt utilizate atunci când indicațiile produsului sunt urmate cu grijă. Întrerupeți utilizarea imediat dacă apare iritația pielii.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.