Cladiri de birouri in Brasov

Cladiri de birouri in Brasov

Spatiile de birouri ce pot fi inchiriate sunt cautate tot mai mult in ultima vreme. In marile orase activitatea companiilor si-au facut simtita prezenta de ceva vreme, dar biruorile pe care le-au detinut, au devenit neicapatoare si de aceea tot mai multe companii inchiriaza birouri. Oferta de cladiri pentru birouri nu s-a lasat prea mult asteptata si dezvoltatori imobiliari si-au indreptat atentia si investitiile catre aceasta zona de business. Spre exemplu avem acum cladiri de birouri Brasov.

Nici companiile de consultanta imobiliara nu au rata acest segment si azi, in Romania sunt multe asemenea companii. O firma care doreste sa inchirieze spatii pentru birouri, apeleaza la consultanta. Astfel, beneficiaza de experienta profesionistilor, atunci cand doreste sa inchirieze un spatiu de birou.
De ce sa apelezi la Activ Property Services?
In primul rand, pentru ca aceasta companie beneficiaza de o vasta experienta internationala. Compania Activ Property Services si-a inceput activitatea in anul 1993, detinand in prezentbirouri regionale in doua din marile orase ale tarii noastre, Cluj-Napoca si Timisoara.

In al doilea rand, Activ Property Services, din anul 2018, a devenit birou afiliat al GVA Worldwide in Romania, recunoscanduise astel experinta internationala.

Un alt motiv este si faptul ca detine o platforma cu aproximativ 260 de oferte pentru spatii de birouri care pot fi inchiriate in orsae precum: Bucuresti, Cluj- Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi, Oradea , Sibiu, Constanta, Craiova, etc.
Sfaturi pentru inchirierea unu spatiu de birou
Locatie – ar fi ideal ca spatiul inchiriat sa fie intr-o zona a orasului accesibila. Ma gandesc, in primul rand, la mijloacele de transport in comun, dar si la parcariile din imediata vecinatate a cladiri in care se afla biroul.
Utilitati – un spatiu de inchiriat ar trebui sa aiba utilitaile incluse in chiria platita. Utilitati precum: internet, energie electrica, apa, gaze, etc.
Pretul – cu siguranta ca un pret piperat va afecta bugetul companiei, de aceea negocierea unei chirii bune, este un element esential in alegerea unui spatiu pentru birou.

In opinia mea, cele prezentate mai sus sunt aspecte esentiale in alegerea unui spatiu pentru birou.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.