Partidul Brexit

Despre Brexit.
Partidul Brexit, condus de Nigel Farage va castiga detasat alegerile europarlamentare din UK, detasat insemnand cel putin 15% fata de partidul de pe locul al 2-lea. Aceste alegeri europarlamentare se desfasoara si in UK din cauza faptului ca aceasta tara nu a respectat calendarul de retragere din UE.
De ce va castiga la pas partidul Brexit alegerile? Cum vede cetateanul britanic de rand lucrurile? Dupa anul 2000 Germania a acaparat puterea totala asupra UE, atat in plan politic cat mai ales in plan economic. De prin 2005 Germania este singura tara din UE care an de an inregistreaza excedent bugetar, restul tarilor din UE avand deficite bugetare. Britanicii au votat pentru BREXIT mergand pe urmatorul rationament: au tinut piept nemtilor in 2 razboaie mondiale si au ajuns acum la remorca Germaniei. Practic acum Germania a cucerit Europa, nu militar, dar a cucerit-o, o exploateaza si o tine prizoniera prin intermediul PPE. Cam asta este cu BREXIT-ul.
Daca UE va face implozie, lucru care devine tot mai probabil, pentru ca in mai toata Europa castiga partide nationaliste si partide anti-UE, nu SUA, Rusia sau China sunt vinovate, nu Grecia, Romania, Ungaria sau Polonia sunt vinovate…singurii vinovati sunt Germania si lacheii doamnei Merkel din PPE.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.