Maratonul Internațional Brașov susține Sanctuarul Urșilor de la Zărnești

Comunicat de presă
Maratonul Internațional Brașov susține Sanctuarul Urșilor de la Zărnești 
• Pentru fiecare participant care la cursa populară a maratonului, va fi donat câte 1 Euro per înscriere
• Organizatorii vor dona si 25% din taxa de înscriere la probele competitive 
București, 17 mai 2019 – În cadrul ediției ce aniversează cinci ani a Maratonului Internațional Brașov,  organizatorii susțin o nouă cauză socială – Sanctuarul Urșilor Libearty din Zărnești, gestionat de Asociația Milioane de Prieteni, prin direcționarea a 25% din cuantumul taxelor colectate pentru ânscrierea la curseler competitive – Maraton, Semimaraton și 10K, pe o perioada de 5 saptamani.
Astfel, începând de luni, 22 aprilie, timp de cinci săptămâni, 25% din taxele curselor competitive vor fi direcționate Sanctuarului. Mai mult decât atât, pentru fiecare participant care se inscrie la cursa populară a maratonului, va fi donat câte 1 Euro per înscriere.
Sanctuarul Urșilor este cea mai mare rezervație de urși bruni din întreaga lume. Are 69 de hectare de pădure de stejar și a salvat până în prezent 105 urși.
La Maratonul Internațional Brașov, acreditat din 2017 conform standardelor AIMS, cel mai important for internațional din domeniu, participă sportivi cu vârsta cuprinsă între 6 și 90 ani. Competiția cuprinde 8 curse, pe distanțe diferite: maraton 42km, semimaraton 21km, cursa de 10,7km și cursele populare de 2,5km și 5,7km (necompetitivă și necronometrată), team run 4×10.7km și curse pentru copii între 6-14 ani, precum și Crosul Universitar.
Pana acum sunt inscrisi 4000 de participanti din 30 de tari.
Maratonul se desfasoara in perioada 25-26 mai
La toate cursele, primii clasați la masculin, feminin în cursele competitive și în funcție de categoriile de vârstă vor fi premiați financiar, dar și cu diplome, cupe, produse și servicii sportive, iar toți participanții vor primi un kit generos de concurs și o medalie specială.
Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul  maratonulbrasov.ro  și pe pagina de Facebook a competiției: facebook.com/maratonulbrasov.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.