Minunatiile chirurgiei estetice

Minunatiile chirurgiei estetice
Operatiile facute pentru reconstructia unor parti ale corpului, au cunoscut in ultima vreme o crestere semnificativa. Tot mai multe persoane apeleaza la microchirurgie sau chirurgie reconstructiva pentru a elimina anumite cicatrice, malformatii sau surplusul de grasimi acumulat in timp.
Exista si situatii, precum arsurile datorate unor accidente, cand chirurgia reconstructiva devine o interventie medicala necesara, pentru a reface tesuturile distruse.

Aceste, mici defecte ale corpului, influenteaza negativ viata sociala a persoanei respective si de aceea este recomandat sa se apeleze la un chirurg estetician.
Operatiile de rinoplastie

Operatiile de rinoplastie pot sa schimbe infatisarea nasului. Se poate modifica aspectul nasului prin marimea nasului, al narilor.sau varful nasului. De asemenea, pot fi corectate devieri ale piramidale nazale
Este foarte importanta ca o persoana sa se simta bine in propria piele si apelararea la un chirurg estetician poate fi solutia pentru o asemenea stare de bine.
Daca o operatie de rinoplastie, este efectuata de un chirurg estetician calificat, precum Dr. Panturu, riscurile aparitiei unor complicatii sunt minore.
De ce sa apelati la Dr. Panturu?

– Dr. Panturu, are experienta in microchirurgie si chirurgie reconstructiva;
– Dispune de tehnologie moderna in domeniu;
– Pe langa profesionalismul de care a dat dovada, Dr. Panturu, ofera o comunicare permanenta cu pacientii pentru a satisface dorintele fiecaruia.

Motive care ne fac sa apelam la chirurgia plastica.

1. Modificarile care survin de-a lungul timpului sau accidente nedorite, pot fi corectate prin asemenea operatii;

2. Chirurgia plastica poate imbunatati functiile fizice si, de asemenea pot diminua cicatricele sau diformitatile, care pot fi rezultatul unor boli, defecte din nastere si accidente grave.
Azi, chirurgia estetica a devenit un fapt banal, chiar daca la inceput a fost privita cu rezerve.

Asadar, pe Dr. Panturu il gasiti la Clinica Eliade:din Bd. Mircea Eliade Nr. 36, Sector 1, Bucuresti sau Clinica BioTerraMed: din: Strada Pictor Ion Negulici Nr. 27, Sector 1, Bucuresti.

Nr. de telefon: 0040 773 391 085

e-mail: drpanturu@gmail.com

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.