Pe 15 martie, la ora 15, va invit la 15 minute de dat cu mătura!

În ultima perioada, vedem pe toate canalele mesajul unui antreprenor român, tânăr, arogant și narcisist, care ne îndeamnă să stăm 15 minute și astfel se vor construi autostrăzi. Demersul ar fi putut fi unul corect, dacă în clipul respectiv n-ar fi apărut el, cu obstinație, ba alergând, ba la sală, ba la volan, ba la biroul său opulent, ba în câmp, chiar și pe marginea gropii Absolut toate cadrele sunt perfect concepute să-l pună pe antreprenorul  Mandachi în valoare. Să nu mai vorbim de lanțul lui de fast-food (care apare în clip) – în legătură cu care vinde francize – și despre care spune că vrea să-l extindă în Europa. Foarte bine! Greșit este să înțelegem această acțiune ca fiind una de campanie pro-autostrăzi, de fapt, fiind o megapromovare, o acțiune pe bani foarte puțini, a respectivului, beneficiul lui fiind enorm.
Ce să mai spunem de faptul că nu are niciun fel de autorizații pentru metrul ăla de autostradă, iar autoritățile sun absolut blocate în a întreprinde măsurile specifice, amendă, demolare, etc.
Toată lumea își dorește autostrăzi, în felul ăsta, nu. În democrație, este bine să folosim cele 15 minute să ne deplasăm la vot. În viată, la fel de bine ar fi dacă 15 minute am mătura trotuarul din fata curtii sau a blocului.
În concluzie, pe 15 martie, la ora 15, va invit la 15 minute de dat cu mătura! Se poate sau stam in parc si spargem seminte injurandu-i pe cei care nu ne fac autostrazi!!!

Un gând despre “Pe 15 martie, la ora 15, va invit la 15 minute de dat cu mătura!

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.