Slobozia/ 52 de unități locative noi

Pregătiți pentru noi investiții în locuințe destinate tinerilor!
Municipiul Slobozia a depus la ANL completările cerute la documentația tehnică, necesară construirii a încă 52 de unități locative, pe strada George Enescu, în apropierea Liceului Tehnologic „Al.I.Cuza”! Amplasamentul pus la dispoziție Agenției Naționale pentru Locuințe are o suprafață de 9145 mp. Pentru anul 2019, s-au asigurat și prevederi bugetare pentru realizarea branșamentelor la utilități.

Odată cu aprobarea bugetului național, ANL va include în planul de investiții construirea locuințelor, atât de așteptate de către tinerii din Slobozia.


Planul urbanistic pentru această zonă cuprinde 124 de unități locative, care vor fi construite etapizat în anii următori prin ANL ( Etapa I- 52 apartamente/ Etapa a doua- 72 apartamente).


Și la blocul ANL de pe strada Viilor, cu 12 unități locative pentru medici, au fost reluate lucrările, al căror termen de execuție este depășit de către constructorul contractat de către ANL.


Conducerea Agenției Naționale pentru Locuințe a analizat situația și oferă asigurări că acestea vor fi finalizate la începutul verii. Pentru asigurarea utilităților aferente, Municipiul Slobozia a demarat procedura de atribuire a contractului de execuție a lucrărilor încă de anul trecut.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.