Pariuri castigatoare pe fotbal

Pariuri castigatoare pe fotbal

Pentru aceea dintre voi, care  merg des, la casele de pariuri, pentru a pune bilete, pentru a paria, de fapt, este bine sa cititi articolul acesta. Sunt sfaturi pe care imi permit sa le dau, pentru cei care doresc sa castige. Spun aceste lucruri, pentru ca si eu mergeam sa pun biletele, la noroc. Dar,  am avut surpriza sa consta ca acest fapt, mi-a produs gaura in buget, si am decis sa ma informez. Fiind un pasionat al sportului si in mod special  fotbalul, mi-a fost usor sa asimilez informatia, luata de pe diferitele site-uri, ale caselor de pariuri. Cu ajutorul informatiei, am aflat ce echipe sunt de top, si am reusit sa imi fac bilete cu pariuri castigatoare pe fotbal

Sa stiti ca nu este asa de greu sa pricepi acest fenomen, daca ai ceva cunostinte despre sportul si jocul pe care intentionezi sa pariezi. Am cunoscut de-a lungul timpului oamenii care au pierdut multi bani si oamenii care au castigat destui bani.

Sfatul meu este sa pariati intotdeauna pe putine meciuri, chiar daca castigurile nu vor fi fabuloase, dar nu bilet de 4-5 lei, deoarece sansele de castig sunt extrem de mici.
Din experienta mea, cu un bilet pe 10 meciuri, daca nu esti la curent cu campionatul sau campionatele de unde iti alegi meciurile este extrem de greu sa fie castigator. Din 10 meciuri oricand poti avea surpriza, ca un meci, sa se termine la egalitate si sa te scoata chiar daca tu ai pariat corect rezultatele la celelate noua.

Asadar, mai putine meciuri mai multe sanse de castig, daca vreti sa va scoateti bani si sa faceti un mic profit.
In opinia mea, Ponturipariuri.pro, este unul din cele mai cunoscute site-uri de pariuri. Eu am aflat de site, de la amicii mei, care isi culeg informatia si pun bilete, dupa navigarea pe acest site. Amicii mei, mi-au spus ca sunt extrem de multumiti. Este simplu sa complectezi un bilet avand informatie de calitate.
Recunosc ca si eu mai pariez online, deoarece e mult mai usor, chiar daca sunt la inceput si mai am cate ceva de invatat.

Mai am un sfat pe care vreau sa-l mentionez. De foarte multe ori ne grabim sa complectam biletul. Asta-i o alta greseala pe care o fac multi jucatorii de pariuri. Daca dorim sa avem sanse de castig, nu trebuie sa ne grabim, trebuie sa analizam informatia, trebuie sa vedem si alte pronosticuri si dupa aceea complectam rexultatul meciului respectiv.

Am un amic care sta si cate o ora pana complecteaza un bilet de 4 – 5 meciuri…si, iese pe profit…
Mai am un amic, care joaca intotdeauna doua bilete…asa considera el ca are mai multe sanse de castig. Cateoadata chiar ii iese, alteori nu!

Cam astea ar fi sfaturile mele legate de pariurile pe fotbal.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.