Ce masina e recomandat sa inchiriem?

Ce masina e recomandat sa inchiriem?

Când călătorim singuri, exista o formulă simplă pentru alegerea mărimii mașinii de închiriat: de obicei  alegem cea mai mică și mai ieftină mașină disponibilă.

Agențiile de închiriere de mașini rareori stochează mașini sub-compacte, așa că, dacă refuzam ofertele de a plăti pentru un upgrade, de multe ori sfârșim cu o mașină compactă sau de dimensiuni medii cu patru uși, oricum. În caz contrar, ne bucuram de economia de combustibil îmbunătățită și ușurința de parcare care vine cu un subcompact.

Când călătorim cu familia, ecuația devine mult mai complexă. Familia formata din patru persoane  poate obosi majoritatea mașinilor de închiriat, chiar dacă conducem ușor. Pe de altă parte, planificăm câteva călătorii cu bunicii copiilor noștri, ceea ce necesită mai mult spațiu. Din păcate, rezervarea vehiculelor mai mari la un preț rezonabil poate fi o provocare. De fapt, deseori găsim prețul de închiriere al unui mini-van sau al unui SUV  care să fie mai mult decât dublul ratei unei mașini economice!

Atunci când încercați să închiriați un mini-van, căutați premii pentru programe de loialitate, deoarece acestea pot oferi o valoare extraordinară atunci când inchiriati masini mai incapatoare. De exemplu, masina de inchiriat Mercedes Vito are un pret mare, lucru care ne transmite ca ofera confort si siguranta pe sosele si ca este o masina scumpa.

Multe firme de rent-a-car ofera programe avantajoase pentru inchirierea masinilor mari, astfel încât minivanele și SUV-urile de dimensiune completă sunt un joc echitabil. Deși acest lucru este un beneficiu mare, atingerea acestui statut necesită mai multe inchirieri in decursul unui an, plati in avans si respectarea conditiilor contractuale.

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.