La ce ne foloseste transportul agabaritic

La ce ne foloseste transportul agabaritic

Transportul componentelor supradimensionate de turbine eoliene reprezintă o provocare extremă pentru transportul de mărfuri pentru companiile de transport și pentru șoferii de camioane.

De fapt, companiile de transport care transportă lame de turbine eoliene au o remorcă special concepută. Datorită acestui tip de remorci special fabricate și poziționarea corectă (prin fixarea vârfului pe partea din spate, nu pe puntea din spate), șoferii de camioane din zilele noastre sunt capabili să efectueze acest proces de transport extrem de greu, fără a afecta încărcăturile.

Cu toate acestea, încă un fapt care arată procesul complex de transporturi extreme sunt licențele pe care transportatorii le vor obține. Când vorbim despre un transport de componente supradimensionate de  turbine eoliene, trebuie să menționez că permisele pentru astfel de sarcini sunt dificil de obținut.

Șoferii de camioane și industria generală de camioane sunt angajați în transportul supradimensionat și mărfuri pentru toate celelalte industrii, începând cu industria alimentară, până la industria construcțiilor. Deci, după cum știți, șoferii de camioane sunt responsabili pentru transportul hranei pe care o aveți în frigider, pentru mașina pe care o aveți în garaj, precum și pentru toate elementele pe care le aveți în casa dvs.

Dar știi că, de fapt, acești șoferi de camioane operează pe drumuri extreme pentru a se asigura că livrează bunurile la timp?

Ei bine, unii șoferi de camioane se confruntă cu drumuri extreme. Pentru a evita accidentele nedorite, în fiecare an, in Statele Unite ale Americii,  Departamentul de Transport face o listă cu cele mai periculoase drumuri pe care șoferii de camioane le pot intalni.

Camioanele care transporta elemente agabaritice pot transporta chiar si  iahturi dintr-o tara in alta, sau dintr-un oras intr-altul.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.