3 tipuri de acoperis in tendințe in 2018

3 tipuri de acoperis in tendințe in 2018

 

Acoperișul tău reprezintă o mare parte din aspectul casei. Deci, dacă doriți o proprietate frumoasă, merită investigată obținerea unui acoperis in tendințe. Iată trei tipuri de acoperiș pentru anul 2018 pentru a vă oferi câteva idei.

 

  1. Acoperișuri plate

Acoperișurile plate erau adesea folosite pentru a fi văzute ca fiind ieftine. Materialele și tehnicile noi înseamnă că multe dintre acoperișurile plate de astăzi pot să pară minime și șic.

 

Dacă doriți să construiți un nou acoperiș plat din tabla trapezoidala  sau să modernizați unul existent, încercați să folosiți fibră de sticlă GRP (din sticlă armată). Arată elegant, neted și este disponibil în multe culori diferite. GRP din fibră de sticlă este costisitoare, dar durează mult timp și se repară bine. Deci, dacă doriți un acoperiș pe trend pentru 2018, luați în considerare un acoperiș plat GRP.

 

  1. Acoperisuri ecologice

Acoperișurile ecologice vor fi, de asemenea, populare în 2018. Pe măsură ce tot mai mulți oameni încearcă să își facă casele mai ecologice, acestea devin din ce în ce mai comune.

 

Există mai multe moduri de a transforma acoperișul într-un acoperiș ecologic. Încercați să montați o membrană impermeabilă, să plantați verdeață și să transformați acoperișul într-un acoperiș verde. Principalele avantaje ale acoperișurilor verzi sunt faptul că reduc nivelurile de dioxid de carbon în atmosferă și pierderile de apă. Ele sunt, de asemenea, izolații excelente, astfel încât acestea pot contribui la reducerea consumului de energie la domiciliu.

 

Dacă doriți să transformați acoperișul într-un acoperiș verde, asigurați-vă că vă consultați un constructor sau un arhitect deoarece necesită un suport structural suplimentar și un sistem special de drenare.

Dacă doriți să utilizați acoperișul pentru a reduce impactul asupra mediului, merită, de asemenea, să vă uitați la panourile solare. Acestea sunt o mare investiție, dar sunt o modalitate excelentă de a reduce facturile la energie și emisiile de carbon

 

  1. Ardezie

Ardezie, de asemenea, urmează să fie o modalitate excelentă de a crea un acoperiș pentru trendul pentru 2018. Nuanțele sale naturale, combină minimalismul și naturalismul, ambele care vor continua să fie foarte populare în acest an.

 

Ardezie este, de asemenea, un material de acoperire mare, deoarece este de lungă durată și ecologica. Cu toate acestea, este greu de montat  și costisitor, deci va trebui să vă asigurați că aveți un acoperiș puternic și un buget generos înainte de a începe.

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.