„Alianta Vestului” sau Cei patru gogomani!

Patru gogomani au creat „Alianta Vestului„. Daca analizezi mai cu atentie ce spun ei acolo, pare o treaba secesionista. Cei patru gogomanii mai sunt si romani pur sange, Boc, Robu, Bolojan şi Falcă. Daca bunicii lor acum 100 ani isi doreau unirea cu Romania si luptau pe front pentru acest ideal, acum gogomanii care nu au pus mana pe o carte de istorie in viata lor sau poate au pus doar ca sa-si faca din paginile ei un cornet pentru seminte. in zilele in care merg la un meci de fotbal, lupta acum pentru independenta fata de capitala Romanie. Spun ei ca doar din punct de vedere economic, da, dar tot actiune secesionista este si asta. Intr-o tara normala, luni dimineata ar trebui sa-i caute un procuror si sa le traduca legislatia Romaniei, poate traducerea sa contina si cate un dosar penal pentru incalcarea Constitutiei Romaniei.

PS. La mijlocul acestei saptamani trecute guvernul francez a renuntat la toate masurile luate impotriva populatiei, protestele insa sunt mult mai puternice si este doar o chestiune de timp pana cand poporul francez il va demite prin miscari de strada pe actualul presedinte Emmanuel Macron. Acest Ludovic al XVI-lea pe rit nou, un presedinte care a fost crescut de fundatiile sorosiste din Franta in bula numita Facebook, a crezut ca Franta este o Romanie mai mare, in care vine un presedinte ales prin jocuri de culise, in urma carora au fost eliminati toti contracandidati si va aplica politicile domnului Soros, politici al caror rezultat final este invariabil ingenuncherea poporului pe care sunt aplicate.
Daca in anul 2011 romanii au plecat capul la experimentul odios prin care s-au taiat salariile si pensiile, FARA SA FIE NECESAR acest lucru, dansand in fata Guvernului Romaniei, in loc sa puna mana pe furci si topoare, ei bine poporul francez a pus mana pe furci si topoare.
Rezultatul final va fi unul sigur, INLATURAREA de la putere a lui Emmanuel Macron. Variantele sunt doua: o demisie de onoare sau soarta lui Ludovic al XVI-lea. Este doar o chestiune de timp.

3 gânduri despre “„Alianta Vestului” sau Cei patru gogomani!

  1. Marius Ionescu Dar problema se pune in alti termeni: europenismul acum inseamna regionalism si incalcarea suveranitatii statale. Patriotismul sau nationalismul in ochii acestor venetici sunt vorbe goale, care nu le aduc LOR banii pe care-i viseaza…. De fapt, regionalism inseamna – exact cum visau comunistii in anii 50 – disparitia granitelor sio conducere din afara, in functie de interesele acelei conduceri.

    Apreciază

  2. Daniel Spetco Prefer sa locuesc intrun oras civilizat si modern cum este Clujul decat aa suport mizeria Capitaleisa sau a altor orase din sudul tarii .
    Avand in vedere profesonalismul domnilor primari ma gandesc ca le datorati niste scuze avand in vedere faptu ca , ei chiar investes fondurile primite in orosul pe care îl administreaza

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.