La ce sa fii atent cand alegi firma de servicii funerare?

funerarii-bucuresti
Prin clipele dificile ale trecerii in nefiinta a unui suflet iubit nu poti trece decat meditand asupra momentelor frumoase petrecute impreuna. Este greu, insa iti revine totodata si misiunea de a te ocupa de serviciile funerare. Trebuie sa ii pregatesti celui decedar o trecere demna de viata pe care a trait-o, o inmormantare care sa ramana o amintire peste ani. Vei avea linistea ca ti-ai facut datoria fata de acesta si ca trupul sau odihneste la fel, in liniste.
Pentru ca astfel de clipe de durere pot fi sfasietoare, ravasitoare, vei avea nevoie de ajutor pentru a organiza o inmormantare atat asa cum impune legea, cat si dupa cum se cuvine din punct de vedere al dogmelor bisericesti. Vei vrea ca nimic sa nu fie omis si fiecare pas sa fie realizat intocmai. Pentru ca este un proces destul de complex si consumator de timp si energie, ideal este sa te gandesti din timp la toate cele de indeplinit.
In conditiile in care simti ca responsabilitatea este prea mare pentru a-i face fata, indurerat fiind, este mai bine sa soliciti serviciile unei firme de funerare profesioniste. Aceasta cunoaste fiecare etapa de indeplinit, inca din momentul in care a survenit decesul, si pana in clipa in care sicriul este asezat in locul de veci. La ora actuala sunt nenumarate astfel de firme de piata, deci cum o alegi pe cea potrivita?
Raporteaza-te la complexitatea serviciilor
Iti poti da seama legat de eficienta serviciilor oferite, dupa complexitatea lor. Nu este astfel suficient sa ai parte de minimul necesar pentru a putea duce totul la bun sfarsit. Trebuie sa iei in calcul si necesitatea unui transport funerar, mai ales daca stii ca nu ai la dispozitie nici un mijloc de transport.
De altfel, trebuie sa intrebi si sa te asiguri ca echipa specializata se va ocupa si de documentatia pe care o implica procesul, de eliberarea actelor necesare din partea medicului ce constata decesul, al celui care se ocupa cu imbalsamarea si asa mai departe.
Ai in vedere experienta si profesionalismul
Acestea sunt doua calitati de care nu te poti priva. Vei fi tentat sa optezi pentru prima firma care iti iese in cale. Daca vrei sa nu ai griji legat de cum se va desfasurat totul, lasate doar pe mana unor experti. Spre exemplu, colaboarea cu o firma de funerare precum Rarox, iti ofera increderea ca trupul celui drag trecut in nefiinta va fi petrecut cum se cuvine pe ultimul sau drum. De altfel, gasesti si pe site-ul funerarenonstop-bucuresti.ro informatii complete in acest sens.
Analizeaza pachetele si preturile
Este inutil sa platesti un pret mai mare decat ar trebui doar pentru ca ai ales in graba. Analizeaza asadar ofertele de preturi ale diverselor firme de servicii funerare si opteaza pentru cea a carei servicii sunt rentabile. Desigur, nu e cazul sa te privezi de la calitate pentru o diferenta de cativa lei.
Opteaza pentru un astfel de ajutor pentru a te scuti de toate grijile ulterioare, dar si pentru a putea petrece ultimile clipe alaturi de cel raposat.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.