Handbal/Ahc Dunarea victorie la Turda.

Cu toate ca in deplasarea de la Turda, Dunărea Călărași a mers fara V. Fotache, Pavel Gurkovsky si Ante Grbavacreușit, elevii lui Bebeshko si Eremia Piraianu s-au impus in fata celor de la Potaissei Turda, dupa o repriza secunda excelenta. La pauza turdenii aveau un gol avans, 15-14, echilibrul s-a pastrat pana în minutul 44, cand cei de la Potaissa conduceau cu 22-21. Au urmat nu mai putin de 6 goluri consecutive ale calarasenilor, apoi turdenii s-au apropiat la 26-28 si s-ar fi putut apropia chiar la un gol, însă Selaru, omul meciului, a apărat aruncarea lui Thalmaier, iar Dunărea Călărași, a inchis tabela la 29 -26 si urca pe locul 4 în clasamentul Ligii Zimbrilor.

Etapa 11. Ahc Potaissa Turda-Ahc Dunarea Calarasi 26-29 (15-14)

Potaissa Turda: Irimuș, Szopka, Fleșer – Ghiță 6, Cîntec 6, Pavel 3, Pop 3, Rotaru 2, Talas 2, Szoke 2, Thalmaier 1, L. Ignat 1, Iancu, Savic, Lazăr, Ștef. Antrenor: Horațiu Gal.

Dunarea Călărași: Șelaru, Rusu, Fuică – Hanțaru 11, G. Bujor 9, Dospinescu 5, Soare 2, Radojkovic 1, M. Bujor 1, Vartic, Dumitriu, Nosrati, Munteanu, Pejovic. Antrenor: Serhyi Bebeshko.

In etapa a 12-a Ahc Dunarea intalneste pe Dinamo, campioana României, indiferent de scorul afișat pe tabela, suporteri sunt indemnati sa vina la sala cu p  jucărie de pluș pentru a oferi un zâmbet un copil defavorizat, in pauza meciului!

Asadar, luni, 3 decembrie, de la ora 17:00, iubitrori handbalului si nu numai ei, sunt asteptati la evenimentul caritabil „Cutia cu jucării”.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.