Cabinet de psihoterapie pentru adulti in Bucuresti

Cabinet de psihoterapie pentru adulti in Bucuresti

Image module La un moment dat, in decursul vietii, survin momente grele, necazuri, evenimente nefericite, pe care cu greu le putem intelege si ne este dificil sa le depasim. De aceea, sa apelam la un psihoterapeut, este solutia cea mai buna. Un cabinet de psihoterapie pentru adulti si, nu numai pentru ei, in Bucuresti, cum este psihart.ro, poate oferi rezolvarea, alinarea sau vindecarea totala.

Efectul unei terapii, propuse de un psiholog, cu experienta indelungata, nu este unul imediat. Pentru a avea rezultate este nevoie de sustinere, efort si rabdare si din partea pacientului. Nimic nu se obtine usor in lumea asta, daca ne gandim mai bine.
Psihoterapia, aplicata de un psiholog, reprezinta in fapt o discutie intre pacient si psihoterapeut, intr-un spatiu adecvat, destinat terapiei. Relatia de comunicare trebuie sa se bazeze, in primul rand pe increderea reciproca. Astfel, psihoterapia este diferita de oricare tip de relatie: prietenie sau de confesiunea religioasa.

Psihoterapia, poate sa fie vazuta si ca o solutie complementara, la tratamentele clasice-medicamentoase, in cazul unor afectiuni precum: tulburari depresive, tulburari psihotice, tulburari generate de alimentatie sau pentru diverse dependente *ex: narcotice). Impreuna cu tratamentul medicamentos, psihoterapia efectuata doar de un psiholog autorizat, poate determina cauza declansarii unei boli.

Persoanele cele mai des intalnite la cabinetele de psihoterapie sunt adolescenti si adultii. Sunt persoane care vin singure la cabinet sau sunt adusi de familie.

Un alt aspect neglijat este si acela ca psihoterapia poate fi o metoda eficienta de dezvoltare personala, deoarece terapia poate sa ofere un confort psihologic.

Asadar, daca cautati un cabinet de terapie pentru adolescenti, eu va recomand sa apelati cu incredere la un psiholog din echipa PsihArt. Pe site gasiti datele de contact, numarul de telefon si aveti posibilitatea programari online, completand un formular simplu!

Beneficiile unei terapii? Sedintele de terapie sau consilierea psihologica poate sa rezolve anumite probleme sau poate ajuta o persoana sa treaca peste anumite dificultati. In urma acestor sedinte se pot imbunatatii relatiile cu persoanele din jur, modul de a se privi pentru a parcurge o viata mai buna. Si, in ziua de azi, probleme sunt de tot felul, in societatea noastra, atat de dezbinata.

De ce sa alegi un psiholog de la Centrul PsihArt?

  1. Pentru ca este un cabinet aparut in anul 2011, ca raspuns la nevoile societati noastre;
  2. Dispune de profesionisti cu vasta exprienta in acest domeniu;
  3. Ofera evaluare atat adultilor cat si copiilor. De asemenea, poate oferi sedinte de terapie pentru familie si cupluri.
  4.  Pe site-ul psihart.ro, aveti tarifele practicate la vedere; puteti face o programare din timp cu ajutorul unui formular pe care il gasiti usor pe site ( asistenta in timp real pe chat). Poti , de asemenea sa folosesti e-mail: office@psihart.ro.
  5. La PsihArt, gasiti o echipa de profesionisti dedicati acestei meserii.

 
Nu inchei, fara sa mentionez si faptul ca exista si anumite riscuri. In timpul terapiei. Pot exista si anumite momente de disconfort si suferinta. Dar, ele pot fi depasite.
De retinut,: un psiholog (terapeut) nu o sa va judece, nu o sa va critice, el doar o sa va sfatuiasca, ce e bine sa faceti si ce nu e bine sa faceti!

Ps. Din blogosfera romaneasca, multa sanatate, va doresc!

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.