Liderul balcanic in confectii metalice – Analko Aluminium Industry

 

Analko Aluminium Industry este o companie care domina piata balcanica si nu numai, oferind servicii de debitare, confectii sudate sau confectii metalice de constructii. Liderul balcanic in confectii metalice – Analko Aluminium Industry, este compania la care trebuie sa apelati in cazul in care aveti nevoie de confectii metalice de calitate, de servicii de debitare tabla, de sudura MIG/MAG si nu numai, de stantare tabla si altele.

1 q

Cum se diferentiaza Analko de alte companii?

Progresul pe care compania l-a inregistrat de-a lungul timpului, i-a permis acesteia dezvoltarea in toate domeniile enuntate mai sus, precum si in vopsirea in camp electrostatic. In mod cert, aceste eforturi nu ar fi fost pe masura apreciate daca firma nu ar fi achizitionat masinarii de ultima generatie care sa ofere clientului un produs finit de exceptie! Gama de prelucrari este foarte vasta si are aplicabilitate in orice domeniu, piesele putand fi realizate din aluminiu, otel, inox sau carbon. Acestea pot fi vopsite, dupa voia beneficiarului, in toata gama de culori si de vopsele existente.

Echipamentul folosit de catre compania Analko Aluminium Industry este calitativ, la curent cu toate noutatile. Spre exemplu, pentru o stantare CNC de top, masina de stantat cu reglare automata cu 2 axe va oferi precizie si calitate produsului finit. Pentru serviciile de indoire a tablei cu muchie si raza mica, Analko poseda masini care indoaie tabla pe lungimi mari, in ambele directii. Masinile actioneaza hidraulic si indoaie, taie sau strang tabla. De asemenea, pentru taierea verticala a tablei, Analko dispune de masini speciale de taiere verticala. Presele hidraulice, ghilotinele sau masinile pentru debitarea tablii sunt de ultima generatie si asigura produse realizate cu precizie maxima.

2q

La capitolul vopsire in camp electrostatic, Analko Aluminium Industry s-a dezvoltat, cum altfel, drept lider. Fiind intr-o continua expansiune, compania Analko ofera servicii de vopsire pentru numeroase domenii de activitate. Fie ca este vorba despre vopsirea profilelor pentru tamplaria de otel sau a componentelor din aluminiu, de fier sau zincate, din blocuri rezidentiale, locuinte civile sau contructii industriale, Analko ofera servicii la un standard inalt de calitate. De asemenea, compania se ocupa si cu vopsirea si tratarea pieselor de subansamblu din industria auto.

Largindu-si gama de activitate, Analko realizeaza si iluminari stradale, confectii metalice pentru exterior si interior ( mese, scaune, banci pentru terase, etc.), piese si componente pentru motociclete sau biciclete, aparatura electrocasnica sau farmaceutica, echipamente termice si fitness, accesorii pentru mobilier sau materiale publicitare.

Este lesne de inteles faptul ca, acoperind o gama atat de mare din diverse domenii de activitate, compania Analko este liderul de pe piata romaneasca, balcanica si internationala pentru nisa in care activeaza.

3q

Serviciile sale multiple, de calitate, ofera clientilor produse realizate atent, cu migala, pentru ca acestia sa se bucure de garantia unei calitati aflate in standardele actuale. Invatarea continua face aceasta firma sa se diferentieze de oricare alta ce se afla in aceleasi domenii de activitate, iar echipamentele de ultima generatie folosite o distanteaza si o propulseaza pe locul intai.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.