Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, are planuri marete!

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, inițiator al “Planului național de acțiune privind diminuarea riscurilor asociate utilizării produselor de protecție a plantelor”, anunță organizarea întâlnirii dezbaterii publice în vederea îndeplinirii procedurii de revizuire a “Planului național de acțiune privind diminuarea riscurilor asociate utilizării produselor de protecție a plantelor”, în data de 21.11.2018, ora 10.00, la sediul Autorității Naționale Fitosanitare, din B-dul Voluntari nr. 11, Loc. Voluntari, județul Ilfov.
La dezbaterea publică este invitat publicul îndreptățit să participe la revizuirea planurilor conform dispozițiilor Hotărârii Guvernului nr. 564/2006 privind cadrul de realizare a participării publicului la elaborarea anumitor planuri și programe în legătură cu mediul.
În scopul eficientizării organizării și desfășurării întâlnirii pentru dezbaterea publică a propunerii de revizuire, persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea până la data de 16.11.2018, ora 12.00, la adresa de e-mail fitosanitar@anfdf.ro sau tel: 0212703254.
Propunerea de revizuire a planului poate fi consultată pe site-ul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Autorității Naționale Fitosanitare. Vezi pe site: madr.ro

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.