Programele team building in Romania

In Romania, piata serviciilor de team building, prins destul de bine. Diferite programe de team building, sunt din ce in ce mai cautate de multinationale, dar si de companii locale. Inceputul team building-ului il gasim la companiile multinationale. Ele sunt motorul, ca sa zic asa, al acestei solutii de socializare si relaxare pentru angajati.
Firmele locale, chiar si cu angajati putin, au inteles ca o echipa foarte buna, unita si pofta de munca se poate obtine si prin apelarea la servicii de team building. Performanta grupului va creste, iar greutatile intampinate, in munca de zi cu zi, pot fi depasite mult mai usor.
Conceptul de team building, lansat cu multa vreme in strainatate, asta isi propune. Sa creeze un grup unit in cadrul unei firme. Oamenii din firma sa se poata cunoaste mai bine, sa socializeze, mai mult. Activitatile pe care le au in cadrul unui program de team building, duc la relaxare, la un mod placut de petrece a timpului liber.

Daca pentru unii, team building-ul, pare o chestie ciudata, la altii au succes. Pentru adeptii weekendu-rilor petrecute la munte sau la mare, participarea la un program de team building, organizat de o firma specializata, se potriveste ca o manusa.

In opinia mea, cresterea performantei si a productivitati, intr-o companie, indiferent de profilul si dimensiunile ei, se poate realiza prin programe de team building. Cine intelege acest aspect, nu va avea decat de castigat.
Bineinteles, ca mai sunt si alti factori pentru cresterea eficiente, intr-o companie, dar team building-ul este considerat in strainatate, un factor importanta. De ce nu ar fi asa si la noi? Este foarte simplu, acum, cand pe piata exista firme specializate precum, HPDI ( hpdi.ro), cu personal specializat in realizare de programe team building.

HPDI ( ii gasiti aici: hpdi.ro) au personal cu experienta in comunicare. nutritionisti, danstori, psihologi, actori sau antrenori de fitness, pot oferi o experienta de neuitat pentru toti participanti la programele de team building.

Asta este parerea mea, fireste si mi-am facut-o cunoscuta prin acest articol!

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.