Mami Relax, tratamente corporale

Mami Relax, tratamente corporale

Tratamentele corporale, din ziua de azi, au devenit un lucru obisnuit, odata ce industria de „frumusete” s-a dezvoltat puternic si la noi. Tratamentele corporale (vezi aici: masaje corporale variate) sunt tot mai solicitate, atat de femei, cat si de barbati.
Dietele sunt si ele parte complementara a tratamentelor corporale si nu trebuiesc neglijate. Interventiile estetice, tratamentele corporale si cele chirurgicale sunt menite sa creeze un corp apropiat de perfectiune.

Impachetari, tratamente cu ultrasunete, electrostimulare sau alte metode, au aplicabilitate asupra problemelor aparute pe piele. Tehnologia nou folosita, in saloane, da rezultate foarte bune si sunt mult mai rapide. Totodata se realizeaza o mai buna circulatie a sangelui.

Mami Relax, salonul unde tratamentele corporale sunt diverse, pot rezolva multe din problemele cu care ne confruntam. Si nu este nicio rusine ca un barbat sa apeleze la diferite tratament corporale.
La Mami Relax, nu doar femeile au parte de tratamente corporale variate ci si barbatii, iar ca noutate, copii pot beneficia de o petrecere SPA Kids, ca un bonus.
Pentru barbati, daca vor alege salonul de infrumusetare Mami Relax, var beneficia de vopsit par, manichiura, pedichiura, epilat, tratamente faciale, tratamente corporale si masaj. De asemenea, exista posibilitatea epilari definitive. Acestea se pot face cu un simplu click, prin programare si fara durere.

Mami Relax, un salon de infrumusetare unde serviciile prestate sunt de calitate si relaxante, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Da, copii (bebelusi) primesc mancare BIO, pe durata tratamentelor efectuate de mamici. In plus, se pot otganiza petreceri, pentru copii, intr-un glob magic.

Mami Relax, este intr-adevar un salon de infrumusetare diferit de celelalte. Acest fapt poate fi dovedit apeland la serviciile acestui salon. Aveti pe site, un formular, prin care va puteti face programare, direct de acasa, fara sa va deplasati la salon.
Salonul de infrumusetare, este situat pe Bulevardul Ion Mihalache, la nr. 181, in Bucuresti. Telefon pentru programare si alte informatii: 0722 111 430

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.