Slobozia/ Colectarea selectiva a deseurilor

Primăria Municipiului Slobozia a dat în folosință patru platforme speciale pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere.
Acestea sunt amplasate la intrare în Parcul Ialomița, lângă Stadionul Municipal, pe str. Domnița Bălașa (în spatele Școlii Gen. Nr.3), în zona DSP Ialomița.

Fotografia postată de Municipiul Slobozia.

Achiziționarea platformelor supraterane închise face parte dintr-un proiect- pilot, menit să crească gradul de colectare selectivă a gunoiului.
Colectarea se face tot pe două fracții, cea umedă și cea reciclabilă, formată din plastic, hârtie/ carton, metal și sticlă, potrivit legislației europene în vigoare.
Valoarea totală a noilor platforme este de 118.881 lei. Acestea conțin 27 module, repartizate astfel: 6 module la platforma de la Parcul Ialomița și câte 7 module la platformele din celelalte trei locații.
Platformele închise vor fi operate tot de către operatorul local de salubritate,respectiv Polaris Holding S.R.L.
Încurajăm colectarea selectivă a deșeurilor, așa cum prevede legea, astfel că vom prevede fondurile necesare extinderii, în bugetul de anul viitor, pentru dotarea întregului oraș cu astfel de platforme speciale.

sursa: Primaria Mun. Slobozia

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.