Adrian Tutuianu si PSD-ul inflamat

Am citit cu mare atentie de a spus Adrian Tutuianu.
In primul rand afirmatiile au fost facute in privat si cel care ar trebui sanctionat este cel care le-a facut publice, adica Liviu Dragnea, pentru ca aruncarea in mass-media a acestor informatii face parte din planul lui Liviu Dragnea de a lichida pe cei care i se opun in interiorul PSD.
Despre afirmatii.
DA – in cazul in care este adevarat ca Sevil Shhaideh, o doamna despre care am o parere foarte buna, a fost trimisa de Liviu Dragnea drept propunere de prim-ministru, fara ca aceasta propunere sa fie discutata in CEx-ul PSD si votata acolo, sunt de acord cu afirmatia ca toti cei din CEx PSD sunt niste maimute. Niste maimute carora Liviu Dragnea nici macar nu le-a aratat banana, normal era sa vada banana respectiva si sa isi exprime o opinie despre calitatea acesteia.
DA – sondajul lui Adrian Tutuianu este conform cu realitatea din teren, cu mentiunea ca sondajul acestuia este facut dupa inceperea scandalului Firea si dupa ce aceasta pierduse teren. In sondajul prietenului lui Liviu Dragnea din februarie-martie 2018, Gabriela Firea il batea pe Iohannis in turul II.
Ne place sau nu Adrian Tutuianu spune numai ADEVARURI si le spune in privat, in discutii interne de partid unde are tot dreptul conform STATUTULUI PSD sa o faca.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.