Ce faci, daca nu ai loc de veci pentru cel apropiat?

Cand in familie sunt oameni batrani si foarte bolnavi, te pregatesti pentru moarte. Pui bani bine, iti cumperi haine negre discret, fara persoana in cauza sa stie si ii cauti un loc de veci. Faci asta fiindca atunci totul  va merge pe repede inainte si suferinta te va impiedica sa mai actinonezi repede si limpede.

Dar moartea pica fulgerator si in lijlocul famiilor tinere si sanatoase si nu pleaca niciodata cu mana goala. Aici nu se pune problema de pregatire prealabila, fiindca nici nu se gandesc sa piarda pe cineva.

Multe morti fulgeratoare au loc in jurul nostru. Ba un accident, ba o boala descoperita tarziu cu efect galopant. Si ca lovitura vietii sa fie si mai naucitoare, familia mai are si datorii la casa si la masina.

La rate ar trebui sa se adauge cheltuielile legate de cumpararea locului de veci. Nu este deloc placut sa ai un deces in families i sa nu ai bani cu care sa ii cumperi un loc intr-unul dintre cimitirele orasului, fiindca sunt extreme de scumpe.

Cu toate acestea inmormantarea trebuie facuta la timp fiindca mortii nu mai au rabdare sa astepte. Solutia avantajoasa pentru familiile care nu dispun de bani si pe care moartea celui apropiat i-a luat prin surprindere este incinerare Bucuresti

Toti cei care te condamna nu te ajuta cu nimic, asa ca nu mai sta pe ganduri! Prejudecatile legate de incinerare nu isi au rostul, fiindca daca alegem acesta ceremonie pentru cei dragi nu inseamna ca nu ii respectam, ca nu i-am iubit si nu ne intereseaza de ei.

Fiecare face ceea ce poate in viata. De pilda unii fac nunti mari care tin trei zile si trei nopti ca in basme, in timp ce altii abia isi permit o cununie discrete urmata de o masa cu rudele apropiate si cu prietenii.

Este dreptul fiecaruia sa aleaga sis a decida in functie de gusturi, de finante si de circumstante.

La fel stau lucrurile si cu inmormantarile. Multe familii recurg la ceremonii discrete si restranse. Chiar si vedetele au procedat in acest fel organizand pe furis ceremoniile funerare ca multimea curioasa sa nu ia cu asalt cimitirul.

Apeland la cea mai buna firma de pompe funebre din Bucuresti, iti iei un ragaz sa constientizezi ceea ce se intampla si sa te pregatesti psihic pentru urmarile decesului in familie.

Primul lucru pe care il fac repede repede este preluarea decedatului ca sa poata face la timp toaletarea, imbalsamarea, imbracarea si asezarea in sicriu. Simultan cu toate aceste operatuni migaloase, o alta echipa se ocupa cu punerea la punct a dosarului de inhumare, format din certificatul de deces si adeverinta de inmormantare, in timp ce alte persoane se ocupa de masina funerara: sa fie curate si pregatita oricand sa duca trupul neinsufletit le crematoriu.

Firma este asa de atenta cu decedatii si apartinatorii, incat pun la punct si preluarea urnei cu cenusa din dreptul inimii ca familiei sa le ramana ceva din cel mort.

Gura lumii sloboda, in cazul in care nu ai loc de veci si nici bani suficienti sa cumperi unul pentru cel drag! Alege incinerarea ca nu este o crima!

Publicitate

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.