In sfarsit, au inceput lucrarile la Posta Veche

La începutul acestei săptămâni s-a semnat ordinul de începere privind execuția de lucrări a monumentului istoric Poșta Veche din municipiul Călărași și s-a predat amplasamentul constructorului.

Contractul privind execuția de lucrări la monumentul istoric Poșta Veche din municipiul Călărași a fost semnatO cladire simbol a orasului, intrat in Patrimoniul cultural, risca sa cada.

Valoarea totală a proiectului european, este de aproximativ 2,57 milioane Euro din care Municipiul Călărași va asigura o cofinanțare de 2%, durată de execuție fiind de 24 de luni, iar perioada de garanție de 36 de luni.

Lucrarea va fi executata de un consortiu format din: SC AlexCor Trading SRL București, SC Rasub Construct SRL Slatina și SC R.C.M. Costruzioni Italia. Contractul a fost atribuit în cadrul proiectului finanțat din Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa Prioritara 5 – „Îmbunătățirea mediului urban și conservarea, protecția și valorificarea durabilă a patrimoniului natural și cultural”, un proiect ce vizează redarea în circuitul turistic al patrimoniului cultural restaurat, precum şi obiectivului specific al Priorității de investiții – 5.1. „Conservarea, protejarea, promovarea și dezvoltarea patrimoniului natural și cultural”.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.