Total Body Pilates/ Duminică la 08:30 – Parcul Dumbrava Calarasi

Total Body Pilates este clasa ideala pentru tonifiere.
 Fotografia postată de Teodora Nădrag Aerobic. Veti pune accent pe tehnicile metodei Pilates: respiratie, concentrare, control, centralizare, fluiditate si izolare.
Practicand gimnastica Pilates veti avea o postura mai buna.
In exercitiile Pilates, se pune accent mai mult pe calitatea miscarilor decat pe numarul repetitiilor. Respiratia corecta este esentiala si ajuta la executarea miscarilor cu maxima eficienta si forta.

Va veti echilibra centrul de greutate, veti construi un abdomen plat si un spate puternic. Metoda Pilates ajuta la echilibrarea centrului de greutate. Pentru acest beneficiu trebuie sa se consolideze muschii abdominali profunzi impreuna cu muschii din apropierea coloanei vertebrale. Controlul acestui nucleu este atins atunci cand integrati intr-un tot unitar trunchiul, pelvisul si umarul.

Va veti forma un corp echilibrat, veti imbunatati performantele sportive si veti preveni leziunile.
In aceeasi ordine de idei, majoritatea exercitiilor obisnuite tind sa lucreze aceeasi grupa de muschi. Acest lucru face ca muschii slabi sa devina si mai slabi, sau cei puternici sa devina mai puternici. Rezultatul este dezvoltarea unei constructii musculare dezechilibrate – principala cauza a ranirilor si durerilor cronice de spate.

Exercitiile Pilates lungesc si intaresc muschii, imbunatatesc mobilitatea si elasticitatea articulatiilor. Metoda Pilates conditioneaza exersarea intregului corp, chiar si a gleznelor si talpilor. Nici o grupa de muschi nu este antrenata in exces sau prea putin antrenata. Intreaga musculatura se dezvolta echilibrat, si va ajuta sa va bucurati de activitatile sportive zilnice cu mai multa usurinta, cu o mai buna performanta si mai putine riscuri de a suferi leziuni.

Metoda Pilates este un sistem felxibil de exercitii. Modificarile aduse exercitiilor permit schimbarea dificultatii de la incepator pana la avansati.

* Ne vedem la Fantana Arteziana din Parcul Dumbrava.
* Nu uitati sa va luati un prosop si apa.

Sursa: Teodora Nădrag Aerobic

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.