Polita de asigurare de viata m-a facut bogat

Polita de asigurare de viata m-a facut bogat
OVB Romania asigurari de viata
a fost partenerul meu de cursa lunga, am alergat impreuna la maratonul vietii si am reusit. Nu puteam sa ma inscriu la o cursa atat de lunga si de complicata, fara parteneri de nadejde, care sa ma sustina incazul in care m-as fi accidentat in timpul evolutiei sau as fi murit! Omul este atat de fragil, incat si un vant puternic il poate dobori, dar viata
activa pe care o duce: calatoreste cu trenul, cu metroul si cu avionul, foloseste echipamente si masini care functioneaza cu electricitate. Laaceste pericole uriase care se vad, se adauga bolile provocate de stresul cotidian, de alimentatie sau de microbi.
Nu am murit, dar sunt bogat ca un sultan fiindca am incasat premiul de supravietuitor. Nu numai cei care se imbolnavesc sau mor sunt premiati. Asta am stiut de la inceput, de la discutia avuta cu consultantii finaciari autorizati. O astfel de polita este utila pe tot parcursul vietii si in toate imprejurarile:
-in caz de deces, familai primeste suma pentru care te-ai asigurat, iar tu
stii ca ii protejezi si din cer si nu ii lasi fara o sursa de venit
-in caz de boala sau accident, primesti lunar o suma, in perioada
pierderii capacitatii de munca
-cu atat mai bine, daca ai supravietuit, fiindca banii sunt ai tai si devii bogat. Mai ramane sa alegi: vrei toti banii sau doresti ca plata sa se facaesalonat luna de luna ca o pensie facultativa?
Eu, supravietuitorul care a incheiat alergarea, fiindca s-a pensionat, va sfatuiesc sa faceti parteneriat cu ovb Romania, daca doriti sa nu va temeti de ziua de maine. Au fost multe situatii in care polita de

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.