Cursuri engleza pentru un post pe un vas de croaziera

Toata lumea are impresia ca stie engleza, asta pentru ca la doua cuvinte romanesti tranteste o lingurita de ”cool” chiar si in enunturile banale, apoi aminteste de ”job”de cateva ori si spune cu incredete:”I speak English”.
De aici pana la comunicare nuantata si politicoasa est cale lunga. Dictionarele nu ajuta, cand nu ai structurata gramatica limbii respective fiindca nu iei verbul la infinitiv, il pui in propozitie si gata concordanta…
Si eu am crezut ca stiu suficienta engleza pentru a trece testul ce imi permitea sa ocup un post pe un vas de croaziera. Imi doresc demult sa stau alaturi de bogatii lumii, chiar daca nu pot altfel, decat sa ii servesc si sa le studiez comportamentul. Hei, cine stie? Poate voi scrie o carte despre experienta mea cu ei. Postul este unul de lux pentru ca:
-imi asigura o excursie pe care in mod obisnuit nu mi-as fi permis-o niciodata
-salariul este astronomic si nicaieri nu as castiga atatia bani, execeptand videochatul. Evident ca nu am socotit bacsisul fiindca am auzit ca este substantial, deoarece zgarcenia unora este compensata de darnicia altora.
-le pot studia nestingherita comportamentul
-bifez o experinta originala, care va conta mult la viitoarea angajare.
La testare insa m-am facut de rusine si mi-am dat seama ca nu stiu engleza, cat credeam eu ca stiu. Fiindca am trecut toate celelalte teste, mi s-a promis ca voi repeta testul la engleza peste doua luni si mi s-a sugerat sa la pun la punct repede inscriindu-ma la cursuri engleza.
Avem nevoie de inscriere urgenta la cursuri organizate de un furnizor de servicii cu experienta, care sa-mi garanteze cei mai buni profesori si, daca se poate, sedinte saptamanale individuale. Am fost inpirata sa stau de vorba cu fetele care au luat testul la limba straina fiindca mi-au spus unde s-au pregatit intens sa obtina punctajul foarte bun la engleza: la Ilsc.ro.
Dintre toate cuvintele de lauda spuse de ele, am retinut ceea ce ma interesa pe mine:
-desi au tarife foarte mici, accepta si plata in rate
-se fac inscrieri rapide fiindca se gandesc la oameni care au nevoie sa invete urgent o limba straina, de aceea organizeaza si cursuri intensive, individuale (2 sedinte/saptamanal) sau pentru un grup de 2 persoane (idela pentru sot-sotie, parinte-copil).
-manualele si auxiliarele care contin numeroase fise de lucru sunt foarte bune si eficiente
-cursantii sunt provocati sa dialogheze pe situatii practice de viata
-metodele de predare-invatare sunt eficiente si centrate pe cursanti.
-exista si pauze de cafea in care cursantii pot socializa
-profesorul isi consiliaza elevul pe durata cursurilor, adica explica orice nelamurire si raspunde la intrebari.
Data viitoare, la repetarea testului am luat punctaj maxim, iar astazi lucrez pe un vas de lux care ii duce pe bogatii lumii intr-o excursie de 6 stele. Nu mi-as fi imaginat ca exista atata opulenta, daca nu as fi trecut testul la engleza sa vad totul pe viu.
Traiesc o viata senzationala si am parte de experiente noi in fiecare zi.
Ma voi intoarce acasa destul de bogata ca sa ma realizez material.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.