Manipularea, zi de zi!

Suntem atat de manipulati, incat ne-am pierdut increderea in apropiati: familie, prieteni. politicieni, institutii!
Serviciile secrete, #manipuleaza zi de zi, constiintele maselor prin presa online si tv, desi serviciile sunt platite din bani publici si ar trebui sa ne reprezinte interesele legitime.
Multi dintre cetateni romani, au convingerea ca, serviciile secrete servesc interese oculte, alaturi de politicieni lipsiti de patriotism, demnitate si morala.
Tinerii, sunt primele victime, convertiti la un mod de gandire prin care le distruga increderea in sistemele politice si in religie. Devin violenti si se comporta ca atare, considerandu-se neintelesi sau neacceptati.
Am citit comentarii diverse postate pe retelele de socializare, de cei mai tineri. Multitudinea de pareri, idei, atitudini lipsite de naturalete, in dezacord cu realitatea, ma intristeaza si ingrijoreaza in egala masura.
Probabil, eu, nu inteleg interactiunea acestora cu viata sau generatia mea este depasita de evenimente si ratacim intr-un trecut, in care exista mai multa morala si consideratie fata de oameni!

Observ manifestari contondente, lipsa de toleranta fata de convingerile personale din partea generatiei mai tinere.
Este foarte adevarat, nici noi, generatiile anilor trecuti, nu suntem prea diferiti, poate mai echilibrati si cu siguranta mult mai toleranti, itinerarul prin viata ne-a marcat si maturizat corespunzator experientelor personale, intr-un regim dictatorial, ceausismul-securist, care a reinviat odata cu inscaunarea lui Traian Basescu si continuitatea lui Klaus Johannis!

 

Un gând despre “Manipularea, zi de zi!

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.