Verificati masina, dupa ce o cumparati

tn_thumbnail Astazi, vreau sa va povestesc o mica intamplare. Pentru cei care aveti permis auto si unul din aceste modele Mercedes, sper ca acest articol sa va fie util. De ce? Pentru ca exista sansa ca si voi sa ramaneti pe drum cu masina ( ceea ce nu va doresc) si, va fi nevoie sa stiti ce sa faceti.

 

Acum, pe scurt, am plecat cu cativa amici spre munte dupa ce fiecare dintre noi am sarbatorit weekend-ul in familie. Masina cu care am ales sa ne deplasam era a unui amic. Un Mercedes cumparat de ceva vreme, second-hand. Toate bune pana ce am trecut de Ploiesti, de unde masina n-a mai vrut nici in ruptul capului sa inainteze. De ce? Pai, dupa popasul pe care l-am facut, n-a mai vrut sa porneasca. Drumul nostru nu ar fi fost intrerupt, daca amicul nostru ar fi avut ceva experienta si ar fi controlat densitatea bateriei. Nu el, ci intr-un service auto…se putea face acest control odata cu scaderea temperaturilor. O baterie te tine vreo patru ani, dupa aceea va trebui sa o schimbi cu una noua. Amicul nostru, nu ne-a spus nimic despre faptul ca, atunci cand a cumparat masina, la licitatiile de pe site-ul CarsOnTheWeb nu a verificat bateria si nici nu stia de chestia asta. De parca el isi luase masina noua, nu una second hand. Foarte buna , de altfel!
Da, pe bune, acum, chestia asta a fost pentru mine enervanta, pe moment, dar mi-am adus aminte rapid ca in agenda telefonica, am numarul de telefon si adresa de internet a unei firme de tractari auto.
Cum era singura noastra modalitate de a ajunge in Ploiesti, de unde sa cumparam o baterie noua, m-am uitat pe pagina cu tarife a celor de la tractari si, i-am sunat. Baietii au fost foarte rapizi, cred ca in douazeci de minute, masina era pe platforma si ne-am intors in Ploiesti, de unde tot prin intermediul lor, am cumparat si montat o noua baterie. Doar asa am putut sa ne continuam drumul pana in Sinaia.

Norocul noastru a fost ca aveam acel numar si ca baieti au fost amabili si ne-au dus la service-ul auto din Ploiesti, altfel cine stie cate ore tremuram de frig in masina…

Poate ca unii din dumneavoastra veti spune ca asta: “nu are cum sa mi se intample mie”, asa am crezut si eu, de aceea este bine sa verificati masina, dupa ce o cumparati de la ….CarsOnTheWeb. Masinile sunt super ok, dar sunt second-hand si o verificare in service nu strica, te scuteste de evenimente, de genul celei povestite de mine.

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.