Locuri de munca. Angajari video chat

Locuri de munca. Angajari video chat

Am vorbit de foarte multe ori cu diversi prieteni de ai mei, despre problema locurilor de munca, de nivelul salariului din Romania si despre angajari video chat. Parerea este cam aceeasi, se munceste la fel ca afara, dar salariile nu sunt aceleasi.
Statia5-1-500x350 Unul dintre prietenii mei, imi spunea ca el nu intelege de ce, daca muncesti ca afara, preturile sunt cam aceleasi, dar salariul pe o luna difera atat de mult? Era revoltat pe faptul ca munceste foarte mult si ca primeste putin, la schimb.
Raspunsul meu a fost unul care mi-a venit instantaneu: deschide-ti o firma si-o sa ai profitul dorit! El, mi-a explicat foarte simplu, ca ar fi bine sa isi inceapa propria afacere. A vazut site-ul glamourstudio.ro si ar face si el asa ceva, numai ca nu dispune de suma necesara.

Studiourile de videochat si locuri de munca videochat

O alta discutie, pe care am avut-o cu o prietena, de data aceasta, referitoare la studiourile de videochat si locuri de munca videochat, s-a focusat pe veniturile foarte mari pe care le obtin, intr-o luna de lucru, modele de la videochaturi. Intrebarea era, cum de fac atatia bani? N-am avut un raspus. Nu am de unde sa stiu, dar din auzite si din ce am mai citit pe site-uri, am putut sa-i confirm, ca sunt job-uri foarte bine platite.

Acum, faptul ca exista deja studiouri de videochat in Romania, cum este si Glamourstudio.ro, nu este un motiv sa nu incerci sa iti deschizi o afacere noua. Nu pot insa sa ma pronunt in ceea ce priveste banii necesari unei astfel de investitii, dar cred ca nu e nevoie de foarte multi. Dimpotriva, cu o suma rezonabila se poate amenaja un studio de videochat. La asta m-am gandit dupa ce am terminat discutia cu prietenul meu.

Concluzia acestui articol: daca vrei sa performezi, trebuie mai intai sa incerci. Daca ai o idee de afacere, fara sa o pui in practica nu ai cum sa stii daca e buna sau nu.

Asadar, videochatul este o afacere rentabila, pentru antreprenor, dar si pentru un model de videochat.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o zi mai profitabila, azi fata de ieri:)

Un gând despre “Locuri de munca. Angajari video chat

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.