Unicorn Agency, o agenție de video chat din București cu o ofertă de angajare generoasă

În ultimii ani, piața muncii și respectiv oamenii au fost afectați de lipsa acută de joburi care să le ofere satisfacție atât pe plan profesional, dar și pe plan personal și financiar. Cei mai mulți optează pentru plecarea în străinătate pentru că sunt convinși că acolo vor avea parte de un loc de muncă avantajos și un salar fix consistent.

Totuși, unii aleg să nu ia în calcul varianta plecării în străinătate pentru că își doresc să rămână alături de cei dragi. În acest context, unele domenii de activitate au luat amploare și astfel au apărut agenții de videochat, care atrag anual doamne și domnișoare prin prisma ofertei complexe de muncă.

Unicorn Agency este o agentie de video chat din Bucuresti care dispune de un studio propriu și de o ofertă de muncă interesantă, după cum urmează.

 

Un loc al împlinirilor pe plan personal

 

Unicorn Agency este o agenție care are o vastă experiență în ceea ce privește domeniul videochatului. Acesta oferă oportunitatea fiecărei tinere de a se realiza pe plan profesional și personal prin prisma ofertei de muncă pe care o pune la dispoziția lor. Iată câteva avantaje pe care le poți avea dacă te vei decide și vei veni la un interviu.

În primul rând vei deveni independentă pe plan financiar. Îți vei putea permite accesorii luxoase și vacanțe oricând dorești. Dacă ești dedicată acestui job, poți ajunge la un venit garantat de 1500 de euro chiar în primele trei luni.

În al doilea rând, vei lucra legal cu un contract de muncă. O fi videochatul un subiect tabu pe care mulți se feresc a-l discuta, dar este o muncă legală ca oricare alta. Toate contribuțiile la stat îți sunt plătite.

Un al treilea criteriu pe care ar trebuie să îl iei în considerare atunci când vii la Unicorn Agency este faptul că poți avansa în carieră cu ajutorul trainingului constant pe care echipa ți-l oferă. Acesta te ajută să deprinzi noi chestiuni și să-ți îmbunătățești stilul. Trebuie să te gândești la acest job la unul de lungă durată.

 

Siguranța materială de care ai nevoie

 

În cadrul studioului se colaborează chiar și cu clienți din străinătate deci, nu trebuie să-ți faci griji că nu vei câștiga banii pe care ți-i dorești. Este un venit pe care tu poți să-l înmulțești investind mai departe, iar cei de la Unicorn Agency te pot ajuta cu asta.

De asemenea, dacă te gândești ca pe parcurs să-ți faci vreun retuș de ordin estetic la corp sau la față, echipa Unicorn Agency te ajută și în acest demers pentru a-ți putea îndeplini cu succes dorințele. Este chiar ușor să ai un loc de muncă unde să te simți ca acasă atunci când colaborezi cu niște profesioniști.

Un set de poze profi poate fi costisitor, dar la Unicorn Agency le poți face gratuit. Fotografii se vor asigura că îți surprind calitățile fizice într-un mod cât mai artistic.

Dacă acest articol te-a făcut să iei o decizie cu privire la viitorul tău loc de muncă, trebuie să intri pe unicornagency.ro și să te programezi rapid la un interviu. Vei afla informații, detalii mai pe larg și vei discuta cu o persoană care dorește să te ajute.

Contact:
hello@unicornagency.ro

Publicitate

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.