Afaceri si mediul de business

Afaceriile si mediul de business romanesc

1-comanescu-mil5706Gabriel Valentin Comanescu, Grup Servicii Petroliere, este romanul aflat pe locul 7 in topul realizat de cunoscuta revista Forbes, are 44 de ani si este din Constanta. Gabriel Comanescu, a intrat in business-ul romanesc, in anul 1999, pe piata petrolului.

Climatul economic si mediul de business din tara noastra, a fost supus unor transformari radicale, in ultimii 25 de ani si cu toate astea, atat la nivelul mentalului omului de rand, cat si la nivel de colectivitate, au ramas reminiscente din perioada in care „statul facea totul”. A fi antreprenor in Romania, precum Gabriel Valentin Comanescu, CEO la Grup Servicii Petroliere ( GSP), este o provocare, pentru ca trebuie sa accepti riscul si necunoscutul.
Desigur, exista si o multime de beneficii. Ai mai multi bani, esti propriul sef, iti faci sigur programul de lucru, tu iei deciziile, tu decizi cu cine vei lucra, dar ai si mai multa responsabilitate, pentru ca de tine depind si cei din jurul tau, angajatii si colaboaratori tai.

Gabriel Valentin Comanescu si-a asumat acest risc.

Grup Servicii Pentroliere ( GSP)

Grup Servicii Pentroliere ( GSP), este firma detinuta de omul de afaceri constantean Gabriel Comanescu si are ca principal obiect de activitate forajul marin. Cu o cifra de afaceri de 934 de milioane de lei si cu 325 de angajati, GSP, a devenit partener al companieie rusesti Gazprom, pentru realizarea unei conducte offshore, avand o lungime de 159 de kilometri.

Un alt contract important pe care GSP, il va realiza in perioada urmatoare, este cel de foraj offshore pentru gaze naturale din Nigeria. Valoare acestui contract fiind mai mare decat a celui cu Gazprom.

Gabriel Valentin Comanescu

Gabriel Comanesc, este absolvent al Academiei Navale Mircea cel Bătrân din Constanta. Dupa absolvire a lucrat ofiter electrician in marina comerciala, iar mai apoi, inginer electromecanic la compania Romline.

In anul 2004, Comanescu, a pus bazele companiei Grup Servicii Petroliere. Dupa un an, in 2005, a luat fiinta Upetrom Group, un grup integrat in cadrul societati, avand activitati in constructii si forajul marin. In 2006, Comanescu, a achizitionat de la Petrom 5 platforme petroliere.

Cu siguranta despre omul de afaceri Gabriel Valentin Comanescu si business-urile de succes, ale acestuia, vom mai auzi.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.