Izolarea constructiilor cu polistiren extrudat

1Exploatarea constructiilor la ora actuala se realizeaza in conditii deosebit de complexe, iar asta inseamna ca fiecare trebuie sa acorde o atentie sporita diversilor factori ce le pot influenta integritarea, precum si capacitatea de protectie termica a interioarelor. Schimbarile climatice din ultimul timp au fost o problema pentru multi intrucat acestia nu s-au echipat corespunzator pentru a preintampina toate actiunile pe care diversele conditii meteorologice le-ar putea avea asupra constructiilor.
Unul dintre materialele cele mai eficiente cand vine vorba de rezistenta mecanica, izolare termica si impermeabilitate la umiditate este polistirenul extrudat, pe care de altfel il recomanda si expertii e-izolatii.ro in diverse aplicatii precum: terase cu trafic variat, zone de soclu, pardoseli industriale, pereti de subsol, placi asezate pe sol, acoperisuri in panta etc. In principal, motivul pentru care se afla pe lista cu cele mai corespunzatoare materiale de izolatie in aceste cazuri il reprezinta faptul ca respecta grosimile recomandate de producatori si, mai ales, caracterisiticile tehnice.
Polistirenul extrudat in izolarea diverselor constructii
Chiar daca zonele ce necesita izolarea cu un astfel de material sunt diverse, asta nu este o problema, deoarece materialul se gaseste sub diverse specificatii, fiind astfel potrivit pentru fiecare dintre acestea. Spre exemplu, atunci cand vine vorba despre izolarea terasei sau  a soclului, poate fi vorba de nevoi diferite in ceea ce priveste materialul izolativ. Din fericire piata ofera varietate, dupa necesitate. Pe e-izolatii.ro gasesti o lista lunga de polistiren extrudat sub diverse dimensiuni si caracteristici diverse.
2
Niciodata nu trebuie pierdut din vedere aspectele legate de climat pentru a face cea mai inspirata alegere. In cazul teraselor care sunt mai putin circulate, a spatiilor frigorifice, pardoselilor industriale, a acoperisurilor in panta sau a peretilor de subsol, poate fi utilizat fara probleme polistirenul extrudat din gama Austrotherm, categoria XPS® TOP 30.
Spre deosebire de aceste zone, acolo unde traficul este intens, cel mai bine este sa fie folosite materiale izolatoare special dedicate acestui scop. Gasesti, dupa caracteristicile impuse, produsele cele mai potrivite tot pe e-izolatii.ro, la preturi destul de convenabile. Sfatul meu este sa ai mereu in vedere studierea fiecarei optiuni, punand in prim plan atat avantajele pe care le prezinta, cat si dezavantajele.
Ceea ce te intereseaza, in fapt, este sa obtii o termoizolare corecta. De exemplu, gandeste-te ca o casa care este asezata direct pe sol deja pierde prin placa de beton un procent de 20% din caldura de care are nevoie pentru a incalzi locuinta. Produsul propus pe site-ul mentionat insa prezinta o eficienta izolatoare, de pana la 66 de ori mai mare decat betonul.
O sa sesizezi ca marea majoritate a forumurilor iti vor oferi ca recomandare polistirenul extrudat de la Austrotherm, pentru ca acesta prezinta cele mai importante calitati ale acestei categorii de produse. Ceea ce il face deziderabil in toate situatiile la inceput mentionate sunt rezistenta mecanica superioara pe care o prezinta, calitatile termoizolante, precum si porozitatea sa.
Produsul sub aceasta marca are o compozitie aparte, incluzand celule inchise, ceea ce impiedica capilaritatea, mai exact se refera la exodul umiditatii catre zonele protejate. In variate situatii rolul principal pe care acest material izolativ il joaca este legat de protectia pe care o ofera stratului de hidroizolatie.
Oricine stie ca este necesar sa se evite puntile termice, pentru ca in zonele predispuse umiditatii continuitatea sa fie indeosebi de luat in considerare. Asadar, imbinarea riguroasa cu feder si nu cu faltuirea marginilor este solutia la care se recurge pentru rezultate optime, portofoliul oferit de Austrotherm este complet, incluzand produse ce au fost adaptate oricarei situatii din cele mai sus mentionate.
Astfel, pentru rezultate deosebite si de durata, polistirenul extrudat este o solutie la indemana, putand fi achizitionat de pe e-izolatii.ro la preturile cele mai rentabile.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.