Platformele metalice, o idee intotdeauna buna!

Platformele metalice, o idee intotdeauna buna!
Dispuneti cumva de un spatiu de depozitare sau de productie cu suprafata nu prea mare, dar foarte inalt? Trebuie cumva sa folositi o astfel de cladire ca spatiu pentru birouri sau ca spatiu comercial? Ori, si mai rau inca, locuiti intr-o casa veche, in care camerele nu sunt foarte spatioase, dar au mai mult de 4 metri inaltime?
Nu disperati, pentru ca in astfel de cazuri exista varianta de a va „extinde” pe verticala, adaugand o platforma! Iar alegerea ideala este o platforma metalica de la www.storeexpert.ro, o companie al carei sediu central se afla in Bucuresti, pe strada Sergent Apostol Constantin, nr.10, et.4. Este o companie cu peste opt ani de experienta in domeniul rafturilor metalice… si nu numai!

De fapt, cei de la Store Expert s-au specializat in tot ce inseamna confectii metalice, inclusiv constructii de mari dimensiuni, cum ar fi hale de depozitare si productie sau cladiri de birouri. In aceste conditii, a spori confortul unui spatiu de locuit, unui magazin, unui local sau al unei cladiri de birouri prin adaugarea unei platforme construita din profile metalice este cel mai usor lucru din lume pentru inginerii acestei companii cu peste opt ani de experienta in domeniu, specialisti a caror creativitate este cu placere recunoscuta de conducerea unor multinationale care opereaza la noi in tara. In functie de conditiile existente la fata locului, de scopul urmarit si de bugetul alocat, Store Expert va ajuta sa gasiti solutia cea mai buna, incepand cu faza de proiectare. Astfel de platforme pot fi construite ca suprafete neintrerupte sau pot fi fragmentate si unite prin podiumuri pozitionate intre ele sau in jurul lor. Daca e nevoie, pot avea nu doar unul, ci mai multe etaje. Accesul pereoanelor se face cu ajutorul unor scari, iar produsele depozitate pot fi transportate catre sau de la etaje prin mijloace mecanice cum ar fi motostivuitoarele cu propulsie diesel sau, acolo unde calitatea aerului este esentiala, cu propulsie electrica.
De asemenea, specialistii companiei va pot indica si alte solutii pentru a valorifica in intregime spatiul de care dispuneti. Structurile metalice tip platforma permit depozitarea marfurilor atat pe ele, cat si sub ele, direct pe pardoseala sau pe rafturi metalice, caz in care platforma poate fi folosita in alte scopuri (productie, un birou, un centru de comanda sau supraveghere etc).
Sub platforma (si, evident, si pe platforma) pot fi amplasate, de exemplu, rafturi polite, care completeaza foarte bine o o constructie cu unul sau mai multe etaje. Componentele acestui tip de rafturi se imbină unele in altele fara a fi necesare suruburi, ceea ce le confera o foarte mare elasticitate si mobilitate, asigurand o arie larga de intrebuintare pentru utilizator. Un alt avantaj este acela că timpul de executie este deosebit de scurt, iar constructia este deosebit de simpla, ceea ce permite modificarea acesteie in functie de necesitati. Sub o platforma mai pot fi amplasate si sisteme de rafturi metalice tip Cantilever, care sunt ideale pentru depozitarea unor produse foarte lungi, cu forme neregulate si de mai multe feluri. In sfarsit, platfoemele pot fi combinate cu sistemele pentru depozitare tip mezzanine, la care culoarele de acces, care sunt formate din elemente de raft, permit utilizarea la maximum maxima a spatiului de depozitare acolo unde accesul si sortarea produselor se pot face doar manual.

Nu ezitati sa-i contactati pe inginerii de la Store Expert, care le ofera clientilor lor consiliere gratuita!

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.