Regina Ana, a incetat din viata!

REGINA ANA A MURIT

Majestatea Sa Regina Ana a României a încetat din viață astăzi, intr-un spital din Elvetia. La căpătâiul Reginei au stat, până în ultima clipă, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, Principesa Elena, Principesa Sofia și Principesa Maria. Majestatea Sa Regele Mihai a venit la spital, alături de Regină, în fiecare zi din ultima săptămână. Corpul neinsufletit al Reginei va fi adus in Romania joi. Conform cu tradiția Funeraliilor Regale din țara noastră, corpul neînsuflețit al Reginei Ana va fi depus pentru o zi în Holul de Onoare al Castelului Peleș, iar apoi pentru o zi în Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei. Înmormântarea va avea loc la Curtea de Argeș, în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală. In scurta vreme, directorul Muzeului de la Curtea de Arges ne va spune detalii despre cum ar putea decurge ceremonia inmormantarii Reginei. După 78 de ani de la ultima înmormântare regală din România, Regina Ana va avea parte de o ceremonie plină de onoruri militare şi vor fi urmate tradiţiile înaintaşelor Majestăţii Sale.

3 gânduri despre “Regina Ana, a incetat din viata!

  1. Respect familia regala insa ce nu pot sa inteleg este daca au iubit atat de mult Romania si romanii cum se face ca nici regina Ana nici fiica ei nu au invatat sa vorbeasca in atatia zeci de ani limba romana???Un fotbalist vine si invata in 3-6 luni fluent limba romana iar regina Ana nu a invatat deloc limba romana.

    Apreciază

  2. Condoleante Familiei Regale ! D-zeu s-o odihneasca in pace !!! Sa nu uitam nicicand Monarhia. Ea a unit Romania si a adus prosperitatea in casele romanilor ( despre bolsevici si noii nomenclaturistii nu este momentul sa-i bagam in seama pt. ca nu merita , ei sunt cei care au spalat poporul pe creier ) !!!

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.