Handbal: Ahc Dunarea Calarasi-ambitie si daruire

HC Adrian Petrea Reşiţa – Ahc Dunārea Călăraşi 31-33 , dupa lovituri de la 7 metri, 29-29 ( 12-17 ).

Multi pariau pe o plimbarea la Resita, numai ca elevii pregatiti de Aihan Omer, dupa un început echilibrat, au rupt echilibrul partidei pe finalul primei reprize, când in decurs de sapte minute a reusit o serie de cinci goluri consecutive si s-au distanta de la 12-12 la 12-17.

Resitenii au inceput mai bine a doua repriza si cu ajutorul publicului, dar si a portarului Andi Sămînţă, au revenit in joc si chiar au rasturnat situatia in favoarea lor, 21-19 era in min 43. S-a mers apoi cap la cap, pana in min 55, cand calarasenii au rasturnat, din nou, situatia in favoarea lor: 27-28, scor consemnat in min 59.

Finalul partidei a fost dramatic s-a ajuns la 28-29, în min 60, iar cand mai erau patru secunde de joc , Adrian Petrea a renuntat la portar, l-a introdus in teren pe Eremia Pârăianu ( fost jucātor la CSM Cālāraşi ) cu tricou distinct, iar gazdele au marcat prin Popovici. Popovici Tiberiu ( fost jucator la CSM Cālāraşi ) a fost golgeterul meciului cu 12 goluri, in timp ce Andrei Răzvan Gavriloaia , a marcat 7 goluri  pentru Ahc DUNĀREA.
29-29, a fost la finalul celor 60 de minute regulamentare si partida a ajuns la 7 metri .
Au executat lovituri de la 7 metri: Oleg Kumogorodsky (gol), Rāzvan Gavriloaia (gol), Victor Vartic (ratare), Ghițā Mateaş (gol), Marius Constantin Ignat (gol) – pentru AHC Dunărea Călăraşi.
Au executat lovituri pentru HC Adrian Petrea Resiţa: Heimbach (ratare – lovitură în bară), Popovici (ratare, a apārat portarul Valeriu Erhan ) , Trifkovic (gol) şi Dospinescu (gol).
Final, HC Adrian Petrea Reşiţa – AHC Dunārea Călăraşi 31-33.Returul se va disputa miercuri in Sala Polivalenta din Calarasi, de la ora 18.00.

sursa: Ahc Dunarea Calarasi

Un gând despre “Handbal: Ahc Dunarea Calarasi-ambitie si daruire

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.