Mobila, achizitie si montare

Mobila, tu, ai in dormitor?

montare-mobila-bucuresti Ai o familie. Ai o casa. Ai un dormitor. Dar, mobila, tu, ai in dormitor? Daca toate afirmatiile facute de mine sunt reale, poti sa te apuci sa cauti. Ce sa cauti. Fireste, mobila…Ce ai putea cauta… Ai nevoie de bucatarie, ai nevoie de mobila pentru living.
Hai, s-o luam cu inceputul, pe indelete, sa le asezam cu tact si sa dezvolt subiectul asta pe larg.
Asadar, esti familist. Poate ca esti la inceput si familia nu este atat de numeroasa. Un copil, sa zicem ca ai. De ce?
Pentru ca o familie in Romania are cam un copil, asa spun statisticile, care inseamna totul pentru tine si partenera ta, de viata.
Ai, desigur si-o casa sau apartament intr-un bloc. Este a ta sau stai cu chirie, acum nu intram in astfel de detalii, important e ca in vocabularul familiei se regaseste cuvantul :”acasa”. Si, nu e doar un cuvant ci, este ceva palpabil.
S-o luam acum prin casa. Trecem mai intai prin bucatarie. Aici este nevoie din punctul meu de vedere de o mobila simpla ca sa ramana spatiu. Asta in conditiile in care gatiti mult si serviti masa acasa. Mergem mai departe, in living…asta trebuie sa fie in pas cu tendinta anului 2016, adica culori deschise, chestii de desing. Si, ajungem la dormitor. Care poate fi unul mai mare sau unul mai mic, in functie de nevoile si posibilitatile financiare. Da, sigur ma refer la dormitorul cel mic, in care doarme, se joaca si isi petrece mult timp, ala micu’ !!!
Asadar, daca le aveti pe toate cele de mai sus, atunci urgenta este de mobila in dormitor pentru cel mic, care trebuie sa tina la tavaleala. Sa fie rezistenta, cum s-ar spune. Asta cauta multi si nu prea gasesc.
Va recomand sa cautati in online .Mai ales ca aveti internet.
Deci puteti sa va aruncati un ochi pe mobila de pe diferitele site-uri, poate gasiti ceva care sa fie placul vostru.

Montare de mobilier in Bucuresti

Acum, daca v-ati decis ce mobila achizitionati trebuie sa va ganditi si la montarea ei. E un lucru care pare usor la prima vedere si multi se aventureaza crezand ca pot sa monteze ei mobila. Gresit! Daca iti doresti sa schimbi mobila din locuinta ta, procesul prin care mobila suspendata se monteaza nu-i deloc usor. E greu si necesita timp. Daca mai punem la socoteala si pretul dat pe mobila, nu cred ca doreste cineva sa de-a gres. Pentru a nu avea surprize neplacute, e bine sa apelati la o firma ce are ca domeniu de activitate, montarea de mobilier. Vezi aici mai multe detalii.

Acest proces de montare al mobilei poate fi si unul care va creea un deranj mare prin casa, de aceea apeland la firmele specializate, se poate evita deranjul, mizeria si stresul creat.

Hai, s-aveti familie frumoasa:)

PS. Am un amic care si-a cumparat o mobila de bucatarie. O mobila frumoasa si destul de piperata , ca pret! Crezandu-se meserias, a incercat sa si-o monteze singur. Nu va spun cate gauri a tot dat prin pereti, ca sa monteze dulapurile drepte. Deci, mare atentie!

Un gând despre “Mobila, achizitie si montare

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.