Calarasi Handbal:Ahc Dunarea Calarasi

Pe reteaua de socializare facebook, pe pagina Calarasi Handbal, este prezentata de fiecare data, o analiza profesionista, despre acest minunat sport de echipa, handbalul. Si, in plus, cu fiecare articol, asa-zisa presa locala, primeste cate un sut in fund pentru lipsa de profesionalism…

Aveti mai jos o mostra:

12670768_1170458682979341_5483000824901315974_n „Pentru echipa de handbal Ahc Dunarea Calarasi, campionatul a inceput ieri, la Baia Mare !
Au invins atunci cand a trebuit, atunci cand au avut sabia deasupra capului, pentru ca o infrangere i-ar fi trimis in play-out, categoric. Dar au invins si mai trebuie s-o faca si in urmatoarele doua meciuri ! Si vor fi in play-off. Desi nu este imposibil, echipa din Baia Mare nu poate obtine 6 puncte din ultimele doua confruntari pe care le mai are : in deplasare la Tg Jiu si, acasa, cu HC Adrian Petrea Resita ! Doar cu maximum de puncte din aceste meciuri, Minaur Baia Mare ne mai poate lua ultimul loc ce duce in play-off. Jocul lor de ieri nu a aratat ca ar fi potenti.
Ramane de vazut !
Noi felicitam echipa noastra, a fost asa cum trebuie sa fie, a luptat, a castigat ! Si in urmatoarele doua jocuri va trebui sa fie la fel !”

 

 

4 gânduri despre “Calarasi Handbal:Ahc Dunarea Calarasi

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.