Contabilitate. Servicii de contabilitate

Servicii de contabilitate!

Sunt convins ca printre cititori acestui blog sunt multi tineri antreprenori. Si, de aceea cred ca pe langa ideea cu care au pornit intr-o afacere, disponibilitatea de a-si asuma riscuri, dorinta de a actiona independent de angajator, puterea decizionala si discernamantul, impreuna cu rezistenta psihica si fizica pentru un efort sustinut, mobilitate si putere de previziune, un antreprenor mai trebuie sa beneficieze si de: servicii de contabilitate, de buna calitate! De aceea le recomand o firma de contabilitate.
Acestea sunt necesare, pentru ca succesul sa fie cel scontat. Serviciul de contabilitatea trebuie sa fie neaparat de calitate si la preturi rezonabile (vezi aici: preturi contabilitate ). Sfatul meu este sa cititi, sa va informati. Si, acum mediul online este un mijloc de informare util cu conditia, sa stii ce sa cautati, aveti de unde sa alegeti. Un exemplu ar fi si acesta firmadeconta.ro.

 

Dar sa revin, un amic, cu o mica afacere( deci si el face parte din categoria antreprenorilor), imi spunea ca, contabilitatea poate fi facuta in mai multe feluri, dar numai una este corecta. Asadar pentru a nu avea probleme cu Fiscul, nu ezitati sa apelati la firme cu renume.

Mai nou firmele de contabilitate au inceput sa ofere servicii si in ceea ce privesc programele cu accesare de fonduri europene, aici( cele din domeniul agricol), proiectele sunt  mai simple si poate fi mai usor de realizat.

Situatia se schimba, daca ne referim la proiecte mari, mai complexe, ce presupune mai multe activitati si care includ studii de fezabilitate, proiect tehnic sau efectuare unor analize de cost si beneficiu.

Vedeti, asadar cat de important a devenit aceast domeniu al contabilitati, caruia multi nu-i dadeau o asa de mare atentie. Azi, acesta poate sa te ajute sa devi un antreprenor de succes! La inceputul articolului, am sugerat ca lor, antreprenorilor tineri, le este adresat acest articol, de aceea ii invit pe i si nu numai, sa citeasca cateva articole despre afaceri profitabile, pe portalmanagement.ro.

Din blogosfera romaneasca va doresc (antreprenorilor care citi acest blog) multa bafta in afaceri!

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.