Clovni amuzanti pentru copii de la clubul-disney.ro

Clovni amuzanti pentru copii de la clubul-disney.ro

Cu siguranta ca multii dintre voi aveti copii! Unii aveti de gand sa le organizati o petrecere pentru copii. Asadar, ma incumet sa va spun ce-ar fi bine sa faceti, in situatia aceasta!
Din capul locului zic ca trebuie sa apelati la profesionisti, pentru reusita evenimentului.

Deci: De ce, clovni amuzanti pentru copii de la clubul-disney.ro? Dintr-un instict, pe care nu-l inteleg, multii nu doresc sa-i invete pe cei mici cu petrecerile. Pretextul: au ei timp sa petreaca, cand vor fi mari, se pot distra atunci, de ce sa petreaca cand sunt atat de mici? Nu vad pertea educativa, in petrecerile destinate celor mici!

Paradoxal, dar chiar e si-o parte educativa. Sa spun, de ce:

– Cel mic nu trebuie sa fie salbatic. Cand se organizeaza o petrecere, vor fi invitati colegii de clasa sau gradinita, dupa caz. La randul lui, cel mic, va fi invitat. Si, uite asa se leaga prietenii, iar cel mic devine sociabil. Ca n-a sa stea cel mic izolat, intr-un colt, suparat pe invitati.

– O petrecere cu clovni amuzanti pentru copii, poate fi o surpriza placuta, o recompensa pentru cel mic. Va fi, astfel motivat, sa invete, sa fie ascultator, chestii ce tin de educatie.

– Ai ajuns la o anumita varsta si nu stii sa dansezi, bine. Situatia mea! O sa va para rau sau va pare deja rau, ca atunci cand ati fost mici, nu ati dat curs invitatiilor, la petrecerile organizate. Atatea cate au fost. Daca participai, vrand-nevarnd, invatati sa dansezi. De ce, copilul vostru sa fie si el neindemanatic?
.
– Ia puneti-va in locul lui: v-ati fi bucurat sa fiti invitat la astfel de petreceri? Daca voi n-ati dat curs invitatiilor, de ce sa nu mearga el?

Acum. din punct de vedere economic, de ce sa apelam la clovni amuzanti pentru copii?

Tot timpul, gandul nostru, e la bani, dar timpul este si el o resursa la fel de importanta si valoroasa. Asa ca mai bine ne ocupam cu ceea ce noi stim mai bine sa facem, sa facem bani, iar de evenimentele din viata celui mic ii lasam pe profesionisti, sa se ocupe.
Organizarea este foarte buna perfecta. Oricat ne-am stradui noi, unele aspecte tot ne vor scapa. Si, apoi nu ne dorim ca micuti invitati sa ne de-a casa peste cap! Ca sa nu mai zic de curatenia care trebuie facuta dupa.

Acum, daca v-am convins sau nu, sa organizati petreceri pentru cel mic, va doresc distractie placuta!

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.